ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τυχερή που ζω» δηλώνει η Μαντόνα ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της

«Τυχερή που ζω» δηλώνει η Μαντόνα ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της
Η Μαντόνα στα μουσικά βραβεία του MTV το 2021. Η περιοδεία της θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο Charles Sykes/Invision/AP

Ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της στην εντατική ύστερα από βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα έγραψε για το πώς οι αγαπημένοι της άνθρωποι τη βοηθούν να αναρρώσει.

«Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο», έγραψε η Μαντόνα σε ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, παρουσιάζοντας μια σειρά φωτογραφιών με δύο από τα έξι παιδιά της.

Συνέχισε γράφοντας ότι ως μητέρα, είναι εύκολο να «αναλώνεσαι στις ανάγκες των παιδιών σου», αλλά όταν αρρώστησε, «τα παιδιά μου πραγματικά ήταν εκεί για μένα. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά».

https://www.instagram.com/p/CvVPNaeu1DP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαντόνα έχει μια κόρη, τη Λούρδη Λεόν με τον γυμναστή και ηθοποιό Κάρλος Λεόν και έναν γιο, τον Ρόκο Ρίτσι με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Είναι επίσης μητέρα τεσσάρων υιοθετημένων παιδιών – του Ντέιβιντ Μπάντα, της Τσιφούντο «Μέρσι» Τζέιμς και των διδύμων Στέλλα και Έστερ.

Στην ανάρτησή της, η Μαντόνα εξέφρασε επίσης για την ευγνωμοσύνη της για τον φίλο και μακροχρόνιο μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι, ο οποίος της χάρισε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Αντι Γουόρχολ και απεικονίζει τον καλλιτέχνη Κιθ Χάρινγκ «να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον ζωγραφισμένο πάνω του».

Έβαλε τα κλάματα όταν έλαβε το δώρο του Οσίρι γιατί «συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει».

«Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου», ανέφερε η Μαντόνα στο τέλος της ανάρτησής της την Κυριακή. Η έναρξη της διεθνούς περιοδείας της «Celebration» έχει αναβληθεί για τον Οκτώβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ