ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Μπράντλεϊ Κούπερ απών από την πρεμιέρα του «Maestro» στην Βενετία λόγω της απεργίας

O Μπράντλεϊ Κούπερ απών από την πρεμιέρα του «Maestro» στην Βενετία λόγω της απεργίας
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ AP photo

Η ταινία του Netflix «Maestro» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) στον ρόλο του θρυλικού συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με τον διάσημο ηθοποιό να απουσιάζει.

Σημειώνεται ότι στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ πέρα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο υπογράφει την σκηνοθεσία, το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο, Τζος Σίνγκερ, ενώ έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής μαζί με τους Μάρτιν Σκορσέζε, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τοντ Φίλιπς.

Αν και τυπικά μπορεί να παρευρεθεί με την ιδιότητα του σκηνοθέτη εκείνος επέλεξε να μην δώσει το παρών σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των ηθοποιών, δήλωσε στο «TheWrap» η εκπρόσωπος του Φεστιβάλ, Λαζαρίν Μικέλα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κάρεϊ Μάλιγκαν (Carey Mulligan) στο ρόλο της Φελίσια Μπιντεαλέγκρε μαζί με τους Ματ Μπόμερ (Matt Bomer), Μύριαμ Σορ (Miriam Shor) και Μάγια Θέρμαν-Χωκ (Maya Hawke). Είναι η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του σταρ μετά το βραβευμένο με Όσκαρ «A Star Is Born».

Το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ