ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Αγώνα» για μια συνέντευξη από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς δίνει η Όπρα Γουίνφρεϊ

«Αγώνα» για μια συνέντευξη από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς δίνει η Όπρα Γουίνφρεϊ
Η Όπρα Γουίνφρεϊ Richard Shotwell/Invision/AP

Συνέντευξη από την Μρίτνεϊ Σπίαρς επιδιώκει να πάρει η Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία έχει καταφέρει στο δημοσιογραφικό «ιστορικό» της να εντάξει τους Λανς Άρμστρονγκ, ο Μάικλ Τσάκσον ακόμη και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Αγώνα» για μια συνέντευξη με την ποπ σταρ δίνουν πολλοί και πολλές δημοσιογράφοι ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της με τίτλο «The Woman in Me», στις 24 Οκτωβρίου.

Είναι μια συνέντευξη που κάθε δημοσιογράφος στο Χόλιγουντ θέλει να πάρει και σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ΟΚ! της προσφέρονται «μεγάλα χρηματικά ποσά» για να την πραγματοποιήσει.

Σε αυτή, λοιπόν, τη «μάχη» η Γουίνφρεϊ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλους καθώς προσπάθησε να μιλήσει με την Σπίαρς και τον Νοέμβριο του 2021 μετά την άρση επιτήρησης της από τον πατέρα της. Τότε η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη καθώς η ποπ σταρ προσπαθούσε να βρει τις ισορροπίες της.

Η απόφαση για το ποιος θα καταφέρει να αποσπάσει την πολυπόθητη συνέντευξη, θα πρέπει να ληφθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Πηγή, που επικαλείται το περιοδικό, εκτιμά ότι είναι πολύ νωρίς για την Σπίαρς ώστε να είναι σε θέση να δώσει μία ολοκληρωμένη συνέντευξη.

«Η πρόταση για μια συνέντευξη παραμένει περίπλοκη για την Μπρίτνεϊ που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις, καθώς είναι δύσκολο να μιλήσει σε αγνώστους εκτενώς για την προσωπική της ζωή», σημείωσε η πηγή.

«Το τραύμα δεν έφυγε μέσα σε μια νύχτα μόνο και μόνο επειδή τελείωσε η περίοδος επιτήρησης» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ