ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hannah Ferguson: Μια κόρη πεζοναυτών με μαγιό

Hannah Ferguson: Μια κόρη πεζοναυτών με μαγιό

Η 25χρονη από το Σαν Άντζελο του Τέξας Hannah Ferguson έκανε λίγο καιρό πριν τον κόσμο να νιώσει την πρόκληση όταν φλέρταρε με το φακό του Sports Illustrated.

Σήμερα, γίνεται το κορίτσι του Ocean Drive, του περιοδικού που ταιριάζει στο Μαϊάμι και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο αδιάφορη για την Τζένιφερ Λόπεζ που συχνάζει στην πόλη αγοράζοντας τσάντες στα καταστήματα του Βal Harbour ή για την εμφάνιση του Tiësto στο διάλειμμα του ματς ανάμεσα στους Heat και τους Raptors. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που η ίδια επιθυμούσε να είναι μπαλαρίνα.

Η Νέα Υόρκη της έμαθε τι σημαίνει να είσαι μοντέλο και εκείνη αποδείχθηκε άριστη μαθήτρια. «Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν κάτι το ιδιαίτερο» λέει στη συνέντευξη της.

https://www.instagram.com/p/p

«Επίσης δεν ήμουν ποτέ ένα από εκείνα τα κορίτσια που στην εφηβεία τους ήταν ασχημόπαπα. Ήμουν ψηλή από μικρή, γυμνασμένη και συνήθως ο κόσμος με έκανε μεγαλύτερη από την πραγματική μου ηλικία. Ήμουν πάντα η πιο ψηλή στην τάξη» λέει.

https://www.instagram.com/p/p

«Τα στήθη μου είναι 100% φυσικά, σε ευχαριστώ μητέρα» συμπληρώνει στη συνέντευξη ξεσπώντας στα γέλια. Η Ferguson είναι αστεία εκ του φυσικού της.

https://www.instagram.com/p/p

Κόρη πεζοναυτών, η Hannah δεν είναι πειθαρχημένη. Όχι τουλάχιστον από τότε που έφυγε από το σπίτι της χτίζοντας την καριέρα της. «Δεν φτιάχνω ποτέ το κρεβάτι μου το πρωί και μου αρέσει η ακαταστασία. Τη βρίσκω ‘ανθρώπινη’» λέει γελώντας.

Μιλώντας για την οπλοκατοχή και τους νόμους στη χώρα της, η Ferguson αποφεύγει κομψά να τοποθετηθεί για το κατά πόσο πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο ή όχι. «Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ξέρουμε πώς να χρησιμοποιούμε ένα όπλο» λέει, τιμώντας τους προγόνους της. «Είναι σημαντικό» συμπληρώνει.

https://www.instagram.com/p/p

Δείτε ολόκληρο το shooting εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ