ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Weeknd πούλησε το ρετιρέ του Λος Άντζελες - Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό πώλησης

Ο Weeknd πούλησε το ρετιρέ του Λος Άντζελες - Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό πώλησης
Ο The Weeknd AP Photo/David J. Phillip

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο τραγουδιστής Weeknd κατάφερε να πουλήσει το ρετιρέ που διέθετε στο Λος Άντζελες.

Καταλαμβάνοντας ολόκληρο τον 18ο όροφο του αριστοκρατικού κτηρίου Beverly West, το διαμέρισμα σε μέγεθος έπαυλης πωλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων (16.561.710 ευρώ).

Το διαμέρισμα έχει πανοραμική θέα στο κέντρο του Λος Άντζελες, τον Ειρηνικό Ωκεανό και τα βουνά Santa Monica.

Παράλληλα, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, όλα με ψηλές οροφές, επώνυμα φωτιστικά και επένδυση από ξύλο καρυδιάς παντού. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι εκπληκτικά πλούσιο -- διαθέτει ντουλάπα σε στιλ boutique showroom, μεγάλο μπάνιο με ατμόλουτρο και μπανιέρα, καθώς και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Σημαντικά πλεονεκτήματά του είναι ένα γυμναστήριο με καθρέφτες, ένα υπέροχο δωμάτιο που περιλαμβάνει σαλόνι και ένα wet bar με εντοιχισμένη τηλεόραση, δάπεδα από λευκό ξύλο βελανιδιάς και κουζίνα σχεδιασμένη στην Ιταλία και εξοπλισμένη με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές.

Το κτήριο του Beverly West, που κατασκευάστηκε 2010, περιλαμβάνει μόλις 35 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία προσφέρουν πολλές κοινόχρηστες ανέσεις που περιλαμβάνουν παρκαδόρο, 24ωρο θυρωρείο, φύλακες, πισίνα και ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο. Τα κοινόχρηστα, δε, ανέρχονται στα 8.000 δολάρια το μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ