Queen: Στο «σφυρί» το πιάνο του Φρέντι Μέρκιουρι για περίπου 2 εκατ. ευρώ
Ανανεώθηκε:
Το πιάνο του Φρέντι Μέρκιουρι, του τραγουδιστή των Queen, πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο έναντι 1,74 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 2 εκατ. ευρώ), ανακοίνωσε ο οίκος Sotheby’s.

Το πιάνο, μάρκας Yamaha, στο οποίο συνέθεσε σχεδόν όλα τα τραγούδια του, πουλήθηκε σε τιμή χαμηλότερη από εκείνη της αρχικής εκτίμησης (2,3-3,5 εκατ. ευρώ). Το είχε αγοράσει ο Μέρκιουρι το 1975, δίνοντας τότε μόνο 1.000 λίρες.
Στην ίδια δημοπρασία, το χειρόγραφο του περίφημου τραγουδιού Bohemian Rhapsody, γραμμένο από το χέρι του ίδιου του Μέρκιουρι, πουλήθηκε έναντι 1,3 εκατ. λιρών (1,6 εκατ. ευρώ), συμπεριλαμβανομένης και της προμήθειας. Πρόκειται για 15 σελίδες, γραμμένες με μολύβι και στιλό διαρκείας, σε χαρτί που φέρει το σύμβολο μιας αεροπορικής εταιρείας η οποία δεν υπάρχει πια, της British Midland Airways.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το πιάνο, οι χειρόγραφοι στίχοι και εκατοντάδες αντικείμενα του Φρέντι Μέρκιουρι στο σφυρί
Φρέντι Μέρκιουρι: Προσωπικά του αντικείμενα δημοπρατούνται 32 χρόνια μετά τον θάνατο του
Ρωσία: Η Δύση να σταματήσει να πιστεύει ότι Μόσχα και Πεκίνο απειλούν τη Γροιλανδία
16:29
Θλίψη στη Χαλκίδα: Πέθανε 13χρονη μαθήτρια από επιπλοκές γρίπης
16:20
Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα χρησιμοποιώντας τον νόμο περί Εξέγερσης (vid)
16:09
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:05