Σε περιοδεία η μουσική του «Μπάτμαν»
Ανανεώθηκε:
Σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη αναμένεται να περιοδεύσει η μουσική του Ντάνι Έλφμαν για την πρώτη ταινία «Μπάτμαν» του 1989.
Η περιοδεία της συμφωνικής ορχήστρας πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο από το Λος Άντζελες και ολοκληρώνεται στο Λονδίνο την άνοιξη του 2024.
Ειδικότερα, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024 έχουν προγραμματιστεί 14 συναυλίες, στο πλαίσιο της περιοδείας DC in Concert με αφορμή την 35η επέτειο από την κυκλοφορία της εμβληματικής ταινίας σε κινηματογράφους στις ΗΠΑ, το Παρίσι και το Λονδίνο.
Η ορχήστρα θα παρουσιάσει το σάουντρακ μπροστά από οθόνη, στην οποία θα προβάλλεται η ταινία «Μπάτμαν» με τον Μάικλ Κίτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζακ Νίκολσον ως Τζόκερ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Batman: Mask of the Phantasm»: Επιστρέφει μετά από 30 χρόνια σε 4Κ έκδοση - Πότε θα κυκλοφορήσει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Μάικλ Κίτον ξαναφοράει τη στολή του Batman - Σε δύο επερχόμενες ταινίες
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Πότε λήγει η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Παραγραφή χρεών το 2026: Ποιες οι προβλεπόμενες αλλαγές με το νέο καθεστώς
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΟΕ: Απαγόρευση ρωσικών σημαιών και στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
23:50
ΚΟΣΜΟΣ