ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στον «αέρα» το τρέιλερ της ταινίας «Killers Of The Flower Moon» με Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο

Στον «αέρα» το τρέιλερ της ταινίας «Killers Of The Flower Moon» με Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο
Στιγμιότυπο από το τρέιλερ της ταινίας «Killers of the moon» Screen grab / Youtube / Apple TV

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, «Killers Of The Flower Moon».

Η ταινία, που είναι «κομμένη και ραμμένη» πάνω στον Ντι Κάπριο που υποδύεται τον Έρνεστ Μπέρκχαρτ έναν κάτοικο της Οκλαχόμα που είναι παντρεμένος με την Μόλι Κάριλ, μια ιθαγενή που έχει κληρονομήσει μία τεράστια περιουσία πετρελαίου και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος υποδύεται τον θείο του, Γουίλιαμ Χέιλ, έναν γαιοκτήμονα που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης των Ινδιάνων Οσέιτζ.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Έρικ Ροθ βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν.

Αφηγείται την αληθινή ιστορία των μαζικών δολοφονιών των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Σύμφωνα με το «Τhe Film Stage» η ταινία η οποία είναι γυρισμένη κυρίως στην Οκλαχόμα ξεκινά και τελειώνει με τελετές της φυλής η πρώτη για τον θάνατο και η άλλη για τη ζωή.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Πλέμονς, Τάντου Κάρντιναλ , Τζον Λίθγκοου, Μπρένταν Φρέιζερ και Λούις Καντσέλμι .

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα διάρκειας εννέα λεπτών και διθυραμβικές κριτικές το «Killers Of The Flower Moon» θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου στις αρχές Οκτωβρίου. Αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου και στην συνέχεια στο Apple TV+.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ