ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Halle Berry ευχαριστεί 500.000 ανθρώπους φορώντας μπικίνι

Η Halle Berry ευχαριστεί 500.000 ανθρώπους φορώντας μπικίνι

H Halle Berry αποφάσισε να χαρίσει ένα ακόμη κίνητρο στις γυναίκες για τις εμφανίσεις τους στην παραλία.

Επενδύοντας στη δημοφιλία του hashtag #BodyGoals η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει το μισό εκατομμύριο ακολούθων που κατάφερε να μαζέψει σε λίγους μόλις μήνες από την πρεμιέρα της στο κοινωνικό δίκτυο.

Προκαλώντας θαυμασμό (ή φθόνο) η 49χρονη ηθοποιός γιόρτασε την 4η Ιουλίου φορώντας ένα σέξι, μαύρο bikini. «Όταν κοιτάς το λογαριασμό σου και συνειδητοποιείς ότι μισό εκατομμύριο άνθρωποι σε ακολουθούν... Είμαι ενθουσιασμένη που είστε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας. Σας ευχαριστώ!!» έγραψε στη λεζάντα του πορτρέτου της η Berry.

https://www.instagram.com/p/p

Μητέρα, διαζευγμένη και ελεύθερη η Halle Berry μοιάζει να απολαμβάνει την επέλαση της στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν και παλιότερα ήταν διστακτική απέναντι στα social media η Berry έκανε το προφίλ της στο Instagram και το Twitter μόλις τον περασμένο Μάρτιο βουτώντας στα αχαρτογράφητα νερά του διαδικτύου σαν γοργόνα.

https://www.instagram.com/p/p

Πρώτη ανάρτηση της, μια φωτογραφία που η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα εκτιμούσε. Η Halle Berry καλωσόρισε τα κοινωνικά δίκτυα με μια (σέξι) selfie με πλάτη προσκαλώντας το κοινό να την ακολουθήσει σε ένα ταξίδι από εικόνες και αναρτήσεις «που απεικονίζουν τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις της για αυτό τον κόσμο μέσα από το δικό της βλέμμα».

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ