ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντοκιμαντέρ των Rolling Stones για το νέο τους άλμπουμ «Hackney Diamonds»

Ντοκιμαντέρ των Rolling Stones για το νέο τους άλμπουμ «Hackney Diamonds»
Τα εναπομείναντα μέλη των Rolling Stones Scott Garfitt/Invision/AP

Ένα ντοκιμαντέρ για το πως δημιουργήθηκε το επερχόμενο άλμπουμ των Rolling Stones με τίτλο «Hackney Diamonds» είναι στα «σκαριά» από τους θρύλους της ροκ.

Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην περίοδο όπου συνέθεταν και ηχογραφούσαν το νέο άλμπουμ τους, λεπτομέρειες για το οποίο ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα, όταν και κυκλοφόρησαν το σινγκλ «Angry».


Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρόνι Γουντ πρωταγωνιστούν στο νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζεται με την Fulwell 73, την ίδια ομάδα πίσω από τη σειρά «The Kardashians».

«Η ταινία θα καταγράφει το συγκρότημα από τότε που άρχισε να εργάζεται στα 12 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο «Hackney Diamonds» δήλωσε πηγή στη Mirror.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα έχει αναφορές στον Τσάρλι Γουότς, τον αείμνηστο ντράμερ του συγκροτήματος.

Το «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones μετά τον θάνατο του Γουότς το 2021.

Περιλαμβάνει σκηνές από τη μεγάλη εκδήλωση στο Hackney Empire, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε πρώτη φορά το βίντεο για το «Angry», είπε επίσης η πηγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ