ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Usher «πρωταγωνιστής» στη σκηνή του Super Bowl για το 2024 στο Λας Βέγκας

Ο Usher «πρωταγωνιστής» στη σκηνή του Super Bowl για το 2024 στο Λας Βέγκας
O Αμερικανός τραγουδιστής της R&B, Usher AP/Scott Roth

Ο πολυβραβευμένος ερμηνευτής Usher θα είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης στο Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των NFL, Apple Music και Roc Nation ο σταρ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στη σκηνή του Allegiant Stadium, στο ημίχρονο του Super Bowl στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

«Είναι τιμή ζωής να καταφέρω επιτέλους να διαγράψω μια εμφάνιση στο Super Bowl από τη λίστα των ονείρων μου» ανέφερε ο Usher σε δήλωσή του.

«Ανυπομονώ να παρουσιάσω στον κόσμο ένα σόου διαφορετικό από όσα έχει δει από εμένα στο παρελθόν» πρόσθεσε.

Είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνει στη διάσημη σκηνή μετά το 2011 στο πλευρό των Black Eyed Peas. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τις sold-out εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας με τίτλο «My Way The Las Vegas Residency» οι οποίες έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ο βραβευμένος με οκτώ Grammy ερμηνευτής, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή το 1994.

«Ο Usher είναι ένα είδωλο του οποίου η μουσική έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πολιτιστικό τοπίο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε ο Seth Dudowsky, επικεφαλής του τμήματος της μουσικής του NFL.

Όπως αναφέρει το ΑP o σταρ της R&B, ο οποίος παίρνει την σκυτάλη από την Rihanna, θα προστεθεί στη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl, όπως οι Beyoncé, Madonna, Eminem, U2, Lady Gaga και Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ