ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γιατί;

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γιατί;

H καλλονή από τη Ρωσία ξέρει να έχει τα social media στα ατελείωτα πόδια της με την τελευταία ανάρτηση της στο Instagram να συγκεντρώνει, ως είθισται, άπειρα likes και σχόλια. Η Ιρίνα Σάικ σε αυτή τη λήψη, ξεκουράζεται ή/και διασκεδάζει την ανία της.

Όποια και αν είναι η διάθεση της στιγμής η ασταμάτητη 30χρονη, σύντροφος του Μπράντλεϊ Κούπερ και μία από τις αμαζόνες της Donatella Versace στο catwalk της Κυριακής που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, έκανε αυτή την ανάρτηση από ένα διάλειμμα στη φωτογράφιση για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού W.

Σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, παίζοντας με τα όρια του επιτρεπτού στα social media αφήνοντας το στήθος της προσεκτικά εκτεθειμένο, η Σάικ πόζαρε για αυτό το selfie στη συνάδελφο της, Joan Smalls.

Τα έξι εκατομμύρια followers της Σάικ εκτίμησαν την τόλμη όπως κάνουν πάντα αλλά τι μπορεί να έκανε την Ιρίνα Σάικ να βαρεθεί τόσο ώστε να σηκώνει τους αγκώνες της ψηλά τόσο όσο;

Πέντε τυχαίες υποθέσεις

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί κουράστηκε από την εμμονή των ελληνικών media με το μπορντό-lingerie-φόρεμα-την-Κίνας. "Φτάνει" σκέφτηκε οπότε χέρια ψηλά.

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί δεν ξέρει τι να νιώσει μετά από την καταδικαστική απόφαση έξι ετών εις βάρος του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους για το φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ. Ο 29χρονος Νοτιοαφρικανός πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος για "ανθρωποκτονία εξ αμελείας" της συντρόφου του τη νύχτα της γιορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, το 2013. "Παράλογο" σκέφτηκε οπότε χέρια ψηλά.

H Iρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί είναι τάση -"το έκανε και η Δέσποινα Βανδή" σκέφτηκε. "Πρέπει!" σκέφτηκε οπότε χέρια ψηλά.

https://www.instagram.com/p/p

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά σε έναν άτυπο χαιρετισμό στην επιστροφή των επιστροφή των Ρώσων στην Τουρκία. Πλέον, μετά την υπογραφή διατάγματος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν το οποίο αίρει την απαγόρευση να ταξιδεύουν οι Ρώσοι στην Τουρκία, 17 πτήσεις τσάρτερ επιστρέφουν στη γειτονική χώρα. Ίσως χαιρετάει τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη γραπτή συγγνώμη του στον Βλαντιμίρ Πούτιν για την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία τον περασμένο Νοέμβριο στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία. "Συμφέροντα" σκέφτηκε οπότε χέρια ψηλά.

Η Ιρίνα Σάικ σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί μπορεί με μια απλή κίνηση των άκρων της να σηκώσει το διαδίκτυο επάνω της. "Άτλας" σκέφτηκε οπότε χέρια ψηλά.

irina

ΔΗΜΟΦΙΛΗ