ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς νιώθει που απεξαρτήθηκε από τα ναρκωτικά ο Κιθ Ρίτσαρντς

Πώς νιώθει που απεξαρτήθηκε από τα ναρκωτικά ο Κιθ Ρίτσαρντς
Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κίθ Ρίτσαρντς AP Photo/John Lent

«Μοναδική εμπειρία» χαρακτήρισε τον «καθαρό» από ναρκωτικές ουσίες τρόπο ζωής του, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph, το ίνδαλμα της ροκ δήλωσε ότι «προσπαθεί να απολαύσει το γεγονός ότι είναι καθαρός», τώρα που έχει απεξαρτηθεί τα ναρκωτικά ενώ παράλληλα έχει κόψει και το κάπνισμα.

«Έκοψα το κάπνισμα το 2019» εξήγησε ο Ρίτσαρντς. «Δεν έχω αγγίξει τσιγάρο από τότε. Απεξαρτήθηκα από την ηρωίνη το 1978 και την κοκαΐνη το 2006» συμπλήρωσε.

«Εξακολουθεί να μου αρέσει να πίνω ένα ποτό περιστασιακά - γιατί δεν πρόκειται να πάω στον παράδεισο σύντομα - αλλά εκτός αυτού, προσπαθώ να απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι καθαρός. Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα» ανέφερε.

Ο 79χρονος μίλησε επίσης για το πως νιώθει για το γεγονός ότι μεγαλώνει σημειώνοντας: «Είμαι ευλογημένος, ίσως. Μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πραγματικό πρόβλημα. Υπάρχουν μερικά φρικτά πράγματα που μπορεί να βιώσει κανείς στο μέλλονί».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο 24ο άλμπουμ τους «Hackney Diamonds».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλτον Τζον, Στίβι Γουόντερ και Lady Gaga.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ