ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σερ κατηγορείται πως απήγαγε το γιο της

Η Σερ κατηγορείται πως απήγαγε το γιο της
Η μουσικός Σερ Evan Agostini/Invision/AP

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σερ κατηγορείται πως προσέλαβε τέσσερα άτομα να απαγάγουν τον γιό της Elijah Blue από δωμάτιο ξενοδοχείου, σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο η νύφη της.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από δικαστικά έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail, για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2022, την περίοδο που ο γιος της Cher, Elijah Blue Allman και η σύζυγός του, Μαριάντζελα Κινγκ περνούσαν κρίση στον γάμο τους και βρισκόταν σε φάση επανασύνδεσης.

Αν και τα δικαστικά αυτά έγγραφα κατατέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2022, αποκαλύφθηκαν μόλις αυτή την εβδομάδα (28/9).

«Ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον απήγαγαν, μου είπε ότι προσλήφθηκαν από τη μητέρα του», καταγγέλλει η Κινγκ, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες που εκδίκασε το διαζύγιο του ζευγαριού.

«Ανησυχούσε για την υγεία του», τη δικαιολόγησε.

Η κίνηση αυτή της Σερ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μια προσπάθεια να «σώσει» τον Άλμαν από τα ναρκωτικά.

Μετά την «απαγωγή» του, ο Άλμαν διέμενε στο Chateau Marmont του Λος Άντζελες υπό το άγρυπνο βλέμμα ενός επιστάτη που είχε προσλάβει η Σερ.

Ωστόσο, πριν την απαγωγή του «το προσωπικό του ξενοδοχείου βρήκε τον Άλμαν, ξαπλωμένο μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου». Δύο ημέρες αργότερα, η αστυνομία μετέφερε τον Άλμαν σε κλινική αποκατάστασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ