ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον και Κρις Στέιπλετον στην σκηνή του Rock & Roll Hall of Fame

Έλτον Τζον και Κρις Στέιπλετον στην σκηνή του Rock & Roll Hall of Fame
Κρις ΣτέιπλετονM και Έλτον Τζον AP

Κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας θα εμφανιστούν στην σκηνή της τελετής εισαγωγής του Rock & Roll Hall of Fame, η οποία θα μεταδοθεί για πρώτη φορά ζωντανά.

Οι Έλτον Τζον, Μπράντι Καρλάιλ, Ντέιβ Μάθιους, H.E.R., Κρίς Στέιπλετον, St. Vincent και το μουσικό συγκρότημα New Edition αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στη λαμπερή τελετή.

«Η τελετή εισδοχής στο Rock & Roll Hall of Fame έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές στην ιστορία της μουσικής, καθώς γιορτάζει τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν αυτοί οι καλλιτέχνες στη βιομηχανία και τον πολιτισμό» δήλωσε ο Ρομπ Μίλς (Rob Mills), εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Walt Disney Television.

Οι εισαχθέντες στο Rock And Roll Hall Of Fame για το 2023 είναι μεταξύ άλλων οι: Μίσι Έλιοτ (Missy Elliott) Γουίλι Νέλσον (Willie Nelson), Σέριλ Κρόου (Sheryl Crow), Τσάκα Καν (Chaka Khan), Κέιτ Μπους (Kate Bush), καθώς και ο δημιουργός της εκπομπής «Soul Train» Ντον Κορνέλιους (Don Cornelius), με τον αείμνηστο Τζορτζ Μάικλ (George Michael).

Σύμφωνα με το ΑP, η 38η τελετή εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 3 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Disney+.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ