ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mίλα Κούνις κατά Τραμπ: "Είμαι μετανάστης και δεν με ενδιαφέρει να ανατινάξω τη χώρα στον αέρα

Mίλα Κούνις κατά Τραμπ: "Είμαι μετανάστης και δεν με ενδιαφέρει να ανατινάξω τη χώρα στον αέρα

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour η ουκρανικής καταγωγής Μίλα Κούνις αποφάσισε να πάρει θέση απέναντι στη ρητορική του φόβου που κυριαρχεί στον πολιτικό λόγο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ειλικρινής η σύζυγος του Άστον Κούτσερ και πρωταγωνίστρια στην ταινία Bad Moms μίλησε για τη "φυλή" της, τους πρόσφυγες και μετανάστες της χώρας.

Μετανάστρια η ίδια, η ουκρανικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για όσα λέει ο υποψήφιος για το χρίσμα της αμερικανικής προεδρίας, Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας.

Δεν θα ανατινάξουν αυτή τη χώρα...

Η 32χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στην ταινία Τεντ, την τηλεοπτική σειρά "That '70s Show" και βέβαια το καυστικό "Family Guy" όπου και "χαρίζει" τη φωνή της στο χαρακτήρα της Μεγκ η Κούνις τόνισε στο περιοδικό ότι πληρώνει τους φόρους της και κάνει ό,τι πρέπει ώστε να αποτελεί μέρος αυτής της χώρας. "Είναι γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν ό,τι συμβαίνει και λένε “πφ, θα πάμε και θα τα τινάξουμε στον αέρα”" σχολίασε ειρωνικά για τους Σύρους πρόσφυγες που ο Τραμπ θα ήθελε να εμποδίσει να φτάσουν στην Αμερική γιατί είναι τρομοκράτες.

"Με στεναχωρεί που έχουμε βάλει μέσα μας τόσο πολύ φόβο" πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά την πρόταση του Τραμπ να χτιστεί τοίχος κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό η ηθοποιός είπε: "Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με κάτι τέτοιο. Ήταν μια εξαιρετική πρόταση του για να προκαλέσει ντόρο. Του δώσαμε όση προβολή θέλησε. Εμείς το κάναμε αυτό στον εαυτό μας" πρόσθεσε μιλώντας εύστοχα για τον ρόλο των media στην προβολή του εμπρηστικού Ντόναλντ Τραμπ.

mila kunis 2 600x800

ΔΗΜΟΦΙΛΗ