ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ambrosio, Lima & Ana Beatriz Barros: Τα top-models στο γάμο των €5 εκατ. στη Μύκονο

Ambrosio, Lima & Ana Beatriz Barros: Τα top-models στο γάμο των  €5 εκατ. στη Μύκονο

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο το νησί των ανέμων έγινε ένα πάρτι με αφορμή τα γενέθλια της Λίντσεϊ Λόχαν.

Αυτό το σαββατοκύριακο η Μύκονος ετοιμάζεται να «πυρποληθεί» από την ομορφιά πολλών top models που έχουν ήδη εκτιμήσει τις ομορφιές των Κυκλάδων με αφορμή ένα γάμο που θα δώσει πρωτοσέλιδα στις κοσμικές ιστοσελίδες.

Η Ana Beatriz Barros πρόκειται να παντρευτεί τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty σε ένα διήμερο γαμήλιο πάρτι στις 8 και 9 Ιουλίου με το κόστος της τελετής και της δεξίωσης να ανέρχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στα 5 εκατομμύρια euros.

https://www.instagram.com/p/p

Περισσότεροι από 400 επώνυμοι έχουν ήδη καταλύσει σε 20 πολυτελείς βίλες στο νησί με περισσότερους από 100 σωματοφύλακες να έχουν αναλάβει την προστασία τους.

Πληροφορίες θέλουν τη συνάδελφο της νύφης, Alessandra Ambrosio να είναι η παράνυφος.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγο πριν μεθύσουν με κρασιά από ελληνικούς και γαλλικούς αμπελώνες και τις απαραίτητες σαμπάνιες που θα χαρίσουν μικρές εκρήξεις μέθης στη βραδιά, οι φίλες της νύφης διασκεδάζουν τις ημέρες και νύχτες τους στο Αιγαίο.

https://www.instagram.com/p/p

Οι άγγελοι της Victoria's Secret Alessandra Ambrosio και Adriana Lima δίνουν το παρόν στο νησί κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για το νησί που εξακολουθεί να είναι ο προορισμός των jet-setters.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Μια λογική εξέλιξη αν λάβει κανείς υπόψη του το κόστος στις υπηρεσίες του νησιού που μοιάζει (και είναι) δυσθεώρητο για τους περισσότερους.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Ο μεγιστάνας των τουριστικών επιχειρήσεων θέλει να αφήσει ιστορία στο νησί με κάθε επισημότητα. Η 34χρονη Ana Βeatriz Barros από τη Βραζιλία δεν θα είναι πλέον ελεύθερη κάτι που υπενθυμίζει σε όλους φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που αναγράφει «Η Νύφη» για να μην έχει κανείς απορία για ποιο λόγο αυτό το σαββατοκύριακο η Μύκονος έχει γίνει μια άτυπη πασαρέλα της Victoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ