ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πριν τη Σερένα Γουίλιαμς, η Έλενα Βέσνινα νίκησε στο τουρνουά του Playboy

Πριν τη Σερένα Γουίλιαμς, η Έλενα Βέσνινα νίκησε στο τουρνουά του Playboy

Θεωρείται, δίκαια, η μεγάλη έκπληξη του φετινού Wimbledon καθώς η 29χρονη τενίστρια από την Ουκρανία Έλενα Βέσνινα βρίσκεται πλέον δύο βήματα από την «κούπα» καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Σερένα Γουίλιαμς σε έναν από τους δύο ημιτελικούς του court.

Η Έλενα Βέσνινα με δύο «break» σε κάθε «set» εξουδετέρωσε την αντίπαλο της παίρνοντας το εισιτήριο για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ο ημιτελικός με την Σερένα Γουίλιαμς θα είναι και ο πρώτος της στα γήπεδα του «All England Club» αν και οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι έχει πολλές ελπίδες με αντίπαλο την Αμερικανή που είναι ατρόμητη.

Ωστόσο η 29χρονη από την Ουκρανία δεν μοιάζει να δειλιάζει απέναντι σε τίποτα. Τολμηρή, η γυναίκα που έχει την 50η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην αντισφαίριση φωτογραφήθηκε για το αντρικό περιοδικό Playboy της Ρωσίας τον Μάρτιο του 2014 αποκαλύπτοντας την πιο θηλυκή πλευρά της.

Η ζωή της είναι φτιαγμένη από όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να την κάνουν μια απρόσμενη σταρ με τις περιπέτειες της καθημερινότητας της να εκτιμούν περισσότεροι από 37.000 followers στο Instagram.

Συναθλήτρια της Σαράποβα, αντίπαλος της Γουίλιαμς

Γεννημένη πριν από 29 χρόνια στην πόλη Lvov της Ουκρανίας η Βεσνίνα ξεκίνησε να μαθαίνει το πρωτόκολλο του τένις στην ακαδημία αθλητισμού στο Sochi. Τότε έκανε προπονήσει μαζί με την διάσημη αθλήτρια Μαρία Σαράποβα.

Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Pavel Tabuntsov η Βέσνινα μοιάζει φέτος να παίρνει την εκδίκηση της στο court.

«Είμαι θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καριέρα μου δύει καθώς πλησιάζω τα 30. Αλλά δείτε την Venus, δείτε την Σερένα. Όλα έχουν να κάνουν με την πίστη που έχεις στον εαυτό σου, τη διάθεση σου και την επιμονή σου να συνεχίζεις να ορίζεις το παιχνίδι σου» σχολίασε.

H Βέσνινα δεν είναι δειλή

Αδιάφορη για την πρόσφατη δημοσιότητα που πήρε η προκλητική φωτογράφιση δίνει σημασία στις μάχες της. Η Βέσνινα επικράτησε με 6-2,6-2 επί της Τσιμπούλκοβα και θα αντιμετωπίσει την πιο ισχυρή αθλήτρια του κόσμου στον ημιτελικό του Wimbledon.

Στον άλλον ημιτελικό μια άλλη Ουίλιαμς, η Venus θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κέρμπερ.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Βέσνινα θα σκαρφαλώσει αρκετά ψηλά στην Παγκόσμια κατάταξη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο50 και αναμένεται να βρεθεί τουλάχιστον στο Νο25.

Από την πλευρά της η Σερένα θέλει ακόμα μία νίκη για να μπορέσει να διεκδικήσει το 22ο Grand Slam στην καριέρα της, με το οποίο θα ισοφαρίσει το μύθο του τένις Στέφι Γκραφ.

Elena Vesnina Playboyrusia 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ