Πάρις Χίλτον: «Ο ερχομός του γιου μου άλλαξε τη ζωή μου»
Ανανεώθηκε:
Τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε η ζωή της, πριν από οκτώ μήνες όταν γεννήθηκε ο γιος της Φοίνιξ, περιγράφει η Πάρις Χίλτον.
Η Χίλτον μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People αναφέρει: «Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι», δήλωσε η Χίλτον. «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, και με έκανε να νιώσω τόσο ολοκληρωμένη».
«Απλώς αισθάνομαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα γι' αυτή την όμορφη οικογένεια που έχω», συνέχισε.
Η Χίλτον είπε ακόμα ότι με τη μητρότητα είναι ότι κατάλαβε πόση αγάπη θα μπορούσε να νιώσει για κάποιον.
«Νόμιζα ότι ήξερα τι ήταν η αγάπη με τον σύζυγό μου, αλλά μόλις ήρθε το μωρό μου, κατάλαβα πώς ακριβώς είναι η αγάπη για έναν άλλο. Απλώς άλλαξε τη ζωή μου με κάθε τρόπο».
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00