ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Με τον Γουίλ Σμιθ έχουμε χωρίσει από το 2016»

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Με τον Γουίλ Σμιθ έχουμε χωρίσει από το 2016»
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο Γουίλ Σμιθ στην πρεμιέρα της ταινίας «Emanicipation» τον Νοέμβριο του 2022 EPA/CAROLINE BREHMAN

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της Γουίλ Σμιθ ζουν «εντελώς ξεχωριστές ζωές» από το 2016.

Σε ένα απόσπασμα από επερχόμενο αφιέρωμα του NBC News, η Πίνκετ Σμιθ δήλωσε ότι το ζευγάρι δεν είχε προηγουμένως δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του επειδή «δεν ήμασταν έτοιμοι ακόμα».

«Προσπαθούσαμε ακόμα να καταλάβουμε μεταξύ μας, πώς να είμαστε σε μια συνεργασία. Πώς το παρουσιάζεις αυτό στον κόσμο;», είπε.

Η 52χρονη Πίνκετ Σμιθ και ο 55χρονος Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997 και ακόμη δεν είναι νομικά διαζευγμένοι.

Τον Ιούλιο του 2020, ο τραγουδιστής Όγκαστ Αλσίνα αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με την Πίνκετ Σμιθ, κάτι που εκείνη επιβεβαίωσε στο talk show της Red Table Talk.

«Βρέθηκα σε σχέση με τον Όγκαστ», δήλωσε τότε η Πίνκετ Σμιθ, εξηγώντας ότι με τον Σμιθ περνούσαν «μια πολύ δύσκολη περίοδο» όταν συνέβη αυτό.

Και ύστερα ήρθε το περίφημο χαστούκι στα βραβεία Όσκαρ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του 2022, ο Σμιθ όρμησε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ, αφού εκείνος έκανε ένα αστείο για το φαλακρό κεφάλι της Πίνκετ Σμιθ. Η ηθοποιός πάσχει από αλωπεκία, η οποία έχει προκαλέσει την απώλεια των μαλλιών της.

Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ στην απονομή των Οσκαρ το 2022AP Photo/Chris Pizzello

Σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το περιστατικό, για το οποίο είπε, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι, ότι αρχικά νόμιζε ότι ήταν ένα αστείο μεταξύ των δύο ανδρών.

«Σκέφτηκα, “αυτό είναι ένα σκετς”. Έλεγα, “δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτύπησε στ’ αλήθεια ο Γουίλ”. Μόνο όταν ο Γουίλ άρχισε να επιστρέφει στην καρέκλα του, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν σκετς».

Όπως είπε στο People, μόλις έμειναν μόνοι τους ρώτησε τον Σμιθ: «Είσαι καλά;».

«Είχαμε εξαντληθεί και οι δύο»

Στη συνέντευξη για το NBC News, η Πίνκετ Σμιθ είπε ότι ο γάμος της διαλύθηκε εξαιτίας «πολλών πραγμάτων».

«Νομίζω ότι μέχρι να φτάσουμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί και οι δύο από την προσπάθεια», είπε. «Νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο κατά κάποιο τρόπο ακόμα κολλημένοι στη φαντασίωσή μας για το πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Είπε ότι «έδωσε μια υπόσχεση» ότι δεν θα υπήρχε ποτέ λόγος για εκείνη και τον Σμιθ να χωρίσουν «και απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση».

Περισσότερα για τον γάμο της, την καριέρα και τη ζωή της, αποκαλύπτει η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Worthy», που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ