ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έγκλημα, κοινωνικοί διαχωρισμοί, ίντριγκες: Ο Όλιβερ Ντεντς μιλάει για τη σειρά «Hotel Portofino»

Έγκλημα, κοινωνικοί διαχωρισμοί, ίντριγκες: Ο Όλιβερ Ντεντς μιλάει για τη σειρά «Hotel Portofino»
Στιγμιότυπο του τρέιλερ της σειράς Hotel Portofino με τον ηθοποιό Όλιβερ Ντεντς Youtube / Britbox

Εξαιρετικά επίκαιρα χαρακτηρίζει τα γεγονότα, που πραγματεύεται η δραματική σειρά «Hotel Portofino» τη δεκαετία του 1920, ο Βρετανός ηθοποιός Όλιβερ Ντεντς.

Η δυναμική της οικογένειας, οι διαχωρισμοί με βάση την κοινωνική τάξη και τη φυλή, οι έμφυλες ανισότητες, το έγκλημα, η διαφθορά, ο φασισμός και οι πολιτικές ίντριγκες σκιαγραφούν τις πτυχές της ζωής που εξερευνά επίσης η σειρά.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Όλιβερ Ντεντς δίνει μάχη για να επιβιώσει σε έναν αποτυχημένο γάμο, αποξενωμένος από τον πατέρα του και εξαιρετικά κοντά στη μητέρα του, που διευθύνει το πολυτελές θέρετρο στην ιταλική ριβιέρα, το Hotel Portofino.

«Είναι απλώς δύο άνθρωποι που δεν πρέπει να παντρευτούν, που σαφώς δεν είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Την πρώτη φορά που τους βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο, κάνουν ό,τι μπορούν για να τα πάνε καλά» ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Boston Herald».

Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στη σειρά υποφέρει από Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες (PTSD) από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Έχει εφιάλτες. Πάντα το ερμήνευα ως μια πολύ σοβαρή κατάθλιψη» ανέφερε σημειώνοντας ότι θεωρεί το στοιχείο των ζητημάτων ψυχικής υγείας του ρόλου του ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ