ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποια Πάμελα; Η Κelly Rohrbach είναι η ναυαγοσώστρια του καλοκαιριού 2016

Ποια Πάμελα; Η Κelly Rohrbach είναι η ναυαγοσώστρια του καλοκαιριού 2016

Πρώην του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, μια γυναίκα αποφασισμένη να τραβήξει τους προβολείς της δημοσιότητας επάνω της, η Kelly Rohrbach από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ δεν πρόκειται να πάρει ποτέ τον εαυτό της (πολύ) στα σοβαρά.

Ίσως αυτή η κωμική πλευρά της είναι και ο λόγος που αποφάσισε να πει το ναι στις σειρήνες της μεγάλης οθόνης υποδυόμενη έναν ρόλο cult.

H 26 ετών υποδύεται τη νέα εκδοχή της C.J. Parker στο κινηματογραφικό ριμέικ του «Baywatch» που καθιέρωσε την Πάμελα Άντερσον στον ομώνυμο ρόλο.

Εάν στη μικρή οθόνη η Άντερσον υποδύθηκε την Parker με αφέλεια, η πληθωρική αλλά σαφώς πιο ψηλόλιγνη Kelly φέρνει έναν κωμικό χαρακτήρα στο ρόλο, φορώντας βέβαια πάντα το κόκκινο μαγιό που έγινε και σήμα κατατεθέν του χαρακτήρα.

Αν και το κινηματογραφικό reboot του «Baywatch» θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2017 η Rohrbach έχει ευκολία στο να είναι το κορίτσι των εξωφύλλων έχοντας περάσει από τα τεύχη του Sports Illustrated που την ανακάλυψε ανάμεσα σε πολλές εντυπωσιακές καλλονές -άλλωστε αυτή ήταν και η Πρωτοεμφανιζόμενη Καλλονή του για το 2015.

KELLY

Στο βρετανικό GQ η νέα «Πάμελα» φωτογραφίζεται από το φακό του Norman Jean Roy με τη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση να είναι γεμάτη από κλισέ αλλά ποιος νοιάζεται για έμπνευση όταν η Kelly σκανάρει άγρυπνα την ακτογραμμή για να σώσει ζωές και να δημιουργήσει φαντασιώσεις;

Εκεί, στην παραλία του Mάλιμπου η Rohrbach δεν αναφέρεται στιγμή στον πρώην της ΝτιΚάπριο, και μας ενημερώνει ότι βρήκε εξαιρετικά εύκολα ένα ατζέντη στο Χόλιγουντ (σιγά μη δεν), ότι διασκέδασε πολύ στα γυρίσματα με τον Dwayne Douglas Johnson aka The Rock (εννοείται) και δυσκολεύτηκε εξαιρετικά πολύ να βρει μια στιγμή απόλαυσης των snack της μακριά από το φακό των παπαράτσι.

«Επέμεναν να με φωτογραφίζουν ημίγυμνη καθώς ετοιμαζόμουν στα παρασκήνια. Τους έλεγα, φίλοι μου, δεν νομίζω ότι ένα τέτοιο στιγμιότυπο θα σας δώσει επισκεψιμότητα, δεν με ξέρεις κανείς...»

Ταπεινή; Περισσότερη Kelly στο τεύχος Αυγούστου του βρετανικού GQ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ