Δρόμος στην Καλιφόρνια παίρνει το όνομα του Τούπακ
Ανανεώθηκε:
Το όνομα του ράπερ Τούπακ Σακούρ πήρε δρόμος στην περιοχή Όκλαντ της Καλιφόρνια, τιμώντας την μνήμη του.
Κοντά στο δρόμο αυτό ζούσε ο Tupac τη δεκαετία του 1990.
Στην επίσημη τελετή μετονομασίας του δρόμου συμμετείχαν μέλη της οικογένειας του Shakur, καθώς και αρκετοί θρύλοι του hip-hop του κόλπου της Καλιφόρνιας, συμπεριλαμβανομένων των MC Hammer, E-40, Money-B και Too Short.
«Ας ζει το πνεύμα του τα υπόλοιπα χρόνια σε αυτούς τους δρόμους και στις καρδιές σας» είπε η αδερφή του Tupac, Sekyiwa «Set» Shakur, στο συγκεντρωμένο πλήθος.
«Ήταν ο πιο αληθινός ράπερ. Ήταν πολύ έξυπνος, ήταν μια τριπλή απειλή: ταινίες, ραπ, ποιητής, τα πάντα», πρόσθεσε ο ράπερ και δισκογραφικός παραγωγός E-40. «Έγραψε μουσική που ενισχύει την αυτοεκτίμηση για γυναίκες, όπως το Dear Mama και το Brenda’s Got a Baby» πρόσθεσε.
Ο MC Hammer είπε ότι ο Tupac ήταν «ο καλύτερος ράπερ, δεν τίθεται καν θέμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένα εκατομμύριο δολάρια για το δαχτυλίδι με διαμάντια και ρουμπίνια του ράπερ Τουπάκ Σακούρ
Στο ΚΑΤ υπάλληλος απορριμματοφόρου μετά από επίθεση με πέτρα στις Αχαρνές
12:04
Χαλασμένα μπιφτέκια, βρώμικοι πάγκοι: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην αγορά τα Χριστούγεννα - Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων
11:52
Το Κρεμλίνο απειλεί το Κίεβο για την «επίθεση στην κατοικία Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πως και πότε να αντιδράσει»
11:49
Αττική Οδός: Χειροπέδες σε 21χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Προσπάθησε να διαφύγει
11:42