ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το παιχνίδι «The Legend of Zelda» γίνεται ταινία

Το παιχνίδι «The Legend of Zelda» γίνεται ταινία
Το ηλεκτρονικό παιχνίδι «The Legend of Zelda» AP Photo/Nam Y. Huh

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί το αγαπημένο ηλεκτρονικό παιχνίδι «The Legend of Zelda», με την Nintendo να ενημερώνει πως βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής.

Ειδικότερα, τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα υπογράψει ο Ουές Μπαλλ, γνωστός από την τριλογία «The Maze Runner» και τη νέα ταινία δράσης «Kingdom of the Planet of the Apes».

Ο Ιάπωνας δημιουργός του «Legend of Zelda» Σιγκέρου Μιγιαμότο θα είναι στη παραγωγή μαζί με τον πρώην επικεφαλής των Marvel Studios και παραγωγό του βραβευμένου με Όσκαρ «Spider-Man: Into the Spiderverse», Άβι Άραντ.

«Εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια πάνω στην live-action ταινία του «The Legend of Zelda» με τον Άβι Άραντ, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες μεγάλης επιτυχίας» ανέφερε ο Μιγιαμότο σε δήλωσή του στο X, πρώην Twitter.

«Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ολοκλήρωσή της, αλλά ελπίζω να ανυπομονείτε να τη δείτε» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως, η Ζέλντα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα franchise gaming όλων των εποχών έχοντας πουλήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο από το ντεμπούτο του, τον Φεβρουάριο του 1986 δια χειρός Σιγκέρου Μιγιαμότο και Τακάσι Τεζούκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ