ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Η Μόνικα Μπελούτσι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA/ACHILLEAS CHIRAS

Στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Ιταλικά σταρ Μόνικα Μπελούτσι την Τετάρτη (8/11), για την παρουσιάσει την ταινία «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» στην οποία πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο.

Στην είσοδο του φεστιβάλ την περίμεναν με πανό εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριές της, με την ίδια να χαιρετά το κοινό της θερμά.

Την Ιταλίδα ηθοποιό υποδέχτηκε στην είσοδο του Ολύμπιον τόσο ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης, όσο και η Γενική Διευθύντρια Ελίζ Ζαλαντό, όπως μεταδίδει το voria.gr.

Η Μόνιμα Μπελούτσι παρουσίασε την προβολή της ταινίας των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, το οποίο κάνει διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ. Μετά από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, η ηθοποιός μίλησε για την χώρα μας με τα καλύτερα λόγια δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί, με την ολοκλήρωση της οποίας, η Ιταλίδα σταρ αποχώρησε από την πλαϊνή είσοδο του Ολύμπιον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ