ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Chaka Khan, Aerosmith, Ιρίνα Σάικ: Το Χόλιγουντ σήμερα στο κρεβάτι του πόνου

Chaka Khan, Aerosmith, Ιρίνα Σάικ: Το Χόλιγουντ σήμερα στο κρεβάτι του πόνου

Μετά από άπειρες υποθέσεις το μυστήριο της δακρυσμένης Ιρίνα Σάικ στο Wimbledon λύθηκε.

Αν και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ είχαν ένα καβγαδάκι μπροστά σε κοινό στο τερέν των εντυπώσεων, το ΤΜΖ που δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς διευκρινίζει ότι:

Το στιγμιότυπο όπου η Ιρίνα φέρεται να δακρύζει από συναίσθημα είναι μια ακόμη ταλαίπωρη στιγμή της. Η Iρίνα Σάικ πάσχει από αλλεργική ρινίτιδα η οποία την ταλαιπωρεί.

«Οι δυο τους είναι μια χαρά. Τίποτα ανησυχητικό δεν τρέχει μεταξύ τους. Είναι μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και βλέπουν τη σχέση τους σοβαρά. Λένε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια. Τα επόμενα χρόνια η Ιρίνα θέλει να κάνει παιδιά. Το να γίνει μητέρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη. Τα πράγματα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από υπέροχα» ενημέρωσε φίλος τους ζευγαριού το E! σαν να ρώτησε ποτέ κανείς τα παρακάτω με αυτή τη σειρά:

Α. Αν θα γίνει μάνα η Ιρίνα Σάικ
Β. Πότε
Γ. Από ποιόν θα μείνει έγκυος
Δ. Πως θα λένε το όνομα του γιου της με τον Κούπερ

Η Ιρίνα Σάικ είναι μια γυναίκα που υποφέρει και υπομένει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας μπροστά στην κάμερα.

“Μάτια και λαιμός ερεθισμένα, μύτη που τρέχει, φτερνίσματα... αυτά είναι μερικά από τα συμπτώματα τις αλλεργικής ρινίτιδας” σημειώνει η ιστοσελίδα OnMed και συνεχίζει αποκαλύπτοντας τέσσερα μυστικά για να ανακουφιστεί η Σάικ και όποιος άλλος από την ενοχλητική αυτή αλλεργία.

Τα τέσσερα φυσικά μυστικά κατά της αλλεργικής ρινίτιδας

Λεμόνι: πλούσιο σε βιταμίνη C, το λεμόνι προλαμβάνει την γρίπη και τις αλλεργίες. Χάρη στα φλαβονοειδή αντιαλλεργιογόνα του το λεμόνι αποδεικνύεται αποτελεσματικό κατά της αλλεργικής ρινίτιδας. Σε περίπτωση κρίσης μπορείτε να βάλετε μερικές σταγόνες στη μύτη σας και να εισπνεύσετε γρήγορα.

Μηλόξυδο και μέλι: σε ένα ποτήρι νερό ανακατέψτε ένα κουταλάκι μέλι και δύο μηλόξυδο. Αυτό το μείγμα μπορείτε να το καταναλώνετε κάθε μέρα μαζί με το γεύμα σας.

Τσουκνίδα: για να καταπολεμήσετε την ρινική καταρροή, η τσουκνίδα είναι ο πιο αποτελεσματικό φυσικό γιατρικό. Όντας δυνατό αντιισταμινικό σας βοηθάει να μην καταφύγετε σε χημικά φάρμακα.

Χαμομήλι: το χαμομήλι είναι ένα φυτό με διάφορες θεραπευτικές ιδιότητες. Σε αυτή την περίπτωση είναι ιδανικό για τα δακρυσμένα μάτια, πιείτε ένα ρόφημα χαμομηλιού για να τα καταπολεμήσετε.

Σε άλλα ιατρικά νέα τoυ Χόλιγουντ

“Σε σταθερή κατάσταση και υπό την καλύτερη φροντίδα, αυτή της οικογένειάς του” βρίσκεται πλέον ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry.

O δεινόσαυρος της ροκ κατέρρευσε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Κυριακής. Ο 65χρονος Perry έπαιζε στο Coney Island στο Μπρούκλιν με το συγκρότημά του, «Hollywood Vampires», παρέα με τους Alice Cooper και Τζόνι Ντεπ.

Σήμερα ο Alice Cooper καθησυχάζει με το tweet του, ο Perry είναι καλά.

Tέλος η βραβευμένη με Grammy ντίβα της disco και της R & B Chaka Khan ακύρωσε τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για τον Ιούλιο. Σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα η 63χρονη τραγουδίστρια “θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από παυσίπονα φάρμακα. Η Chaka αγωνίζεται με την εξάρτηση της στα παυσίπονα και έχει εισέλθει εθελοντικά στο πρόγραμμα για να επιστρέψει υγιής και να παραμείνει έτσι” αναφέρει το μήνυμα.

Η Chaka Khan δεν θέλει να γίνει ένας δεύτερος Prince, ο καλλιτέχνης που της είχε χαρίσει την επιτυχία της, "I Feel For You". Eδώ η original, όχι ιδιαίτερα ακουσμένη έκδοση του single από τον πρίγκιπα του μοβ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ