ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αστέρες του Χόλιγουντ συγκέντρωσαν 12 εκατ. δολάρια για παιδιά που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας

Αστέρες του Χόλιγουντ συγκέντρωσαν 12 εκατ. δολάρια για παιδιά που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας
Η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek Pinault) έλαβε το τιμητικό βραβείο «Giving Tree» προς τιμήν του ιδρύματός της, το οποίο βοηθά κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Μεξικό ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Πλήθος διάσημων έδωσαν το παρών στο φετινό Baby2Baby Gala που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια.

Ανάμεσά τους η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber), η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) και η Τζέσικα 'Αλμπα (Jessica Alba). Στόχος της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek Pinault) έλαβε το τιμητικό βραβείο «Giving Tree» προς τιμήν του ιδρύματός της, το οποίο βοηθά κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Μεξικό.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που βρίσκομαι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά. Είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια αυτού του οργανισμού. Τον σέβομαι πολύ» είπε η ηθοποιός στη σκηνή του Pacific Design Center και συνέχισε: «Έχουμε ευθύνη. Είναι η ελπίδα μας. Και όταν μιλάμε για τα απαραίτητα…η αξιοπρέπεια είναι απαραίτητη».

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η αγάπη, η συμπόνια η φροντίδα. Σε αυτό είμαστε όλοι ενωμένοι» κατέληξε.

Από την ίδρυσή του ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει διανείμει περισσότερα από 375 εκατομμύρια είδη πρώτης ανάγκης -μεταξύ των οποίων πάνες, βρεφικές τροφές ρούχα και κούνιες- σε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας σε όλη τη χώρα.

Το γκαλά με τη συμμετοχή πολλών σταρ και με την βοήθεια των Τζούλι Μπόουεν (Julie Bowen) και Ζόι Ντεσανέλ (Zooey Deschanel) συγκέντρωσε 12 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ των οποίων το μοντέλο Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) δώρισε 1 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) ήταν επίσης εκεί αλλά από ένα άλλο πόστο, αυτό της υπεύθυνης του catering. Σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram Story της, ήταν ντυμένη στα μαύρα και έβαζε πάστα τσίλι σε ένα δίσκο με όστρακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ