«Poor Things»: Το νέο τρέιλερ της ταινίας του Λάνθιμου λίγο πριν την πρεμιέρα
Ανανεώθηκε:
Ένα ακόμη τρέιλερ, δόθηκε στην δημοσιότητα της πολυαναμενόμενης ταινίας Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things» με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν.
Η ταινία του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου η οποία ήδη έχει αποσπάσει το βραβείο του Χρυσό Λέοντα θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024.
Ττο νέο τρέιλερ των 60 δευτερολέπτων παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν (Emma Stone), Μαρκ Ρούφαλο (Mark Ruffalo) και Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) μαζί με τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει.
Η ταινία είναι μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του 'Αλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και ακολουθεί την «Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να μάθει τον κόσμο το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους».
Την διασκευή υπογράφει ο θεατρικός συγγραφέας και στενός συνεργάτης του Ελληνα δημιουργού Τόνι Μακναμάρα (Tony McNamara). Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ραμού Γιούσεφ (Ramy Youssef), Τζέροντ Καρμάικλ (Jerrod Carmichael) και Κρίστοφερ Άμποτ (Christopher Abbott).
Φλόριντα: Έφηβος έβαλε φωτιά σε φίλο του ενώ οι υπόλοιποι γελούσαν (pics&vids)
18:10
Το Κυπριακό στο «μενού» της συνάντησης Φιντάν με την Ευρωπαία Επίτροπο
18:04
Βόλος: 72χρονος με άνοια οδηγούσε ανάποδα στην ΠΑΘΕ για να ανάψει κερί στην εκκλησία
17:56
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τι απαντά ο Ανδρέας Αν. Γεωργίου για τις αναθέσεις συμβάσεων της ΓΣΕΕ
17:48