ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ για Μπρουκ Σιλντς: «Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»

Μπράντλεϊ Κούπερ για Μπρουκ Σιλντς: «Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»
ASSOCIATED PRESS

Για την ασθένεια της Μπρουκ Σιλντς για την νευρική κατάρρευση της, καθώς και τον τρόπο που αντέδρασε σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μπράντλει Κούπερ (Bradley Cooper).

Την ίδια στιγμή ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε ότι θα παραμείνει υποστηρικτικός φίλος στο πλευρό της Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields) μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», είπε ο Κούπερ στο Extra στο περιθώριο των βραβείων Gotham.

Από την πλευρά της η Μπρουκ Σιλντς αποκάλεσε τον Κούπερ «φύλακα άγγελο» καθώς βρέθηκε στο πλάι της όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη γενικευμένη νευρική κρίση.

Πριν από περίπου έναν μήνα η Σιλντς αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Glamour ότι ο Κούπερ κάθισε μαζί της στο ασθενοφόρο όταν κατέρρευσε ψυχολογικά.

Η ηθοποιός είπε για το περιστατικό ότι «άρχισα να βγάζω αφρό από το στόμα, είχα γίνει μπλε, και προσπαθούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου».

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, ήταν ότι με έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο, με οξυγόνο. Και ο Μπράντλεϊ Κούπερ καθόταν δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι», είπε η Σιλντς στο δημοσίευμα.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω», συνέχισε η ηθοποιός. «Αλλά σκέφτηκα: "Έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος". Όταν ξύπνησα ο Μπράντλεϊ Κούπερ μου είπε: "Θα έρθω στο νοσοκομείο μαζί σου, Μπρουκ", και με κρατούσε από το χέρι…και λέω: "Αυτό είναι περίεργο και σουρεαλιστικό"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ