ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επίθεση Νίκαια: H Rihanna φυγαδεύτηκε, η Ντακότα Τζόνσον είναι ασφαλής

Επίθεση Νίκαια: H Rihanna φυγαδεύτηκε, η Ντακότα Τζόνσον είναι ασφαλής

O εκπρόσωπος τύπου της Rihanna και ένας από τους παραγωγούς του sequel "50 Αποχρώσεις Του Γκρι" επιβεβαίωσαν ότι τόσο η πριγκίπισα της ποπ σκηνής όσο και το cast της ταινίας που έκανε γυρίσματα στη Νίκαια είναι ασφαλείς.

Οι Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ενημέρωσε τα media άνθρωπος από την παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα ανασταλούν τα γυρίσματα μετά την άνανδρη επίθεση που μετράει περισσότερα από 80 θύματα.

H Rihanna η οποία είχε προγραμματισμένη συναυλία σε στάδιο της Nίκαιας απόψε προχώρησε στην ακύρωση της εμφάνισης της στα πλαίσια της περιοδείας Anti.

Η τραγουδίστρια που βρισκόταν στη Νίκαια μαζί με το επιτελείο της όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ενημέρωσε με ανάρτηση της στο Instagram ότι δεν διατρέχει κίνδυνο.

https://www.instagram.com/p/p

"Εξαιτίας του τραγικού γεγονότος στη Νίκαια, η συναυλία μου που είχε προγραμματιστεί για αύριο 15 Ιουλίου στο Allianz Stadium δεν θα γίνει. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες τους" έγραψε στη λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ