ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ του «House of the Dragon»

Στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ του «House of the Dragon»
Στιγμιότυπο του τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του «House of the Dragon» με τη Ρενίρα Ταργκάριεν Youtube/ Screen grab / Max

Μία πρώτη «γεύση» από τη δεύτερη σεζόν της σειράς «House of the Dragon», που θα προβληθεί στις οθόνες το καλοκαίρι του 2024, μας έδωσε το τρέιλερ που δημοσίευσε την Κυριακή (4/12) η HBO.

Ο νέος κύκλος βρίσκει την Ρενίρα Ταργκάριεν την επόμενη ημέρα του θανάτου του γιου της Lucerys να προετοιμάζει την εκδίκησή της.

Στο τρέιλερ διαδραματίζονται σκηνές σφοδρών μαχών, ενώ όσα αναμένονται να εκτυλιχθούν στη σεζόν αυτή συμπυκνώνονται στη φράση της Ρένις Ταργκάριεν:

«Δεν υπάρχει πόλεμος τόσο μισητός για τους θεούς, όσο ένας πόλεμος μεταξύ συγγενών, ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο αίμα και κανένας πόλεμος τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων».

Η σειρά «House of the Dragon», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και επικεντρώνεται στη δυναστεία των Ταργκάριεν, εξιστορώντας όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ