ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Grand Theft Auto VI»: Αλιγάτορες, γρήγορα αυτοκίνητα και γυναίκα πρωταγωνίστρια στο πρώτο τρέιλερ

«Grand Theft Auto VI»: Αλιγάτορες, γρήγορα αυτοκίνητα και γυναίκα πρωταγωνίστρια στο πρώτο τρέιλερ
Η Λουσία και ο Τζέισον ληστεύουν ένα κατάστημα στο τρέιλερ του «Grand Theft Auto VI» Rockstar Games

Το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι «Grand Theft Auto VI» έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Rockstar Games 13 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα πρεμιέρας, αφού αυτό πρόλαβε να διαρρεύσει στο Χ (πρώην Twitter).

Ο προηγούμενος τίτλος της σειράς video games περιπέτειας ανοιχτού κόσμου, το «Grand Theft Auto V», έχει πουλήσει περισσότερα από 190 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του το 2013. Σε συνδυασμό με την online εκδοχή του, το «GTA Online», είναι το πιο κερδοφόρο προϊόν ψυχαγωγίας όλων των εποχών, έχοντας αποφέρει περισσότερα από 7,7 δισ. δολάρια.

Το «Grand Theft Auto VI», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025, θα επιστρέψει τους παίκτες στη Vice City, μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι, που ήταν το σκηνικό των παιχνιδιών «Grand Theft Auto: Vice City» του 2002 και «GTA: Vice City Stories» του 2006.

Το τρέιλερ ανοίγει με μία από τους δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, τη Λουσία, με στολή φυλακής, φαινομενικά σε συνέντευξη για αναστολή, και κλείνει με την ίδια και τον συνεργάτη της, Τζέισον, να ληστεύουν ένα κατάστημα. Ενδιάμεσα βλέπουμε πλάνα τύπου TikTok από διάφορα, κυρίως παράνομα, καμώματα στη Φλόριντα που περιλαμβάνουν αλιγάτορες, γρήγορα αυτοκίνητα, φλαμίνγκο, στριπτιτζάδικα και πάρτι στις ταράτσες, με μουσική επένδυση το «Love is a Long Road» του Τομ Πέτι.

Η Λουσία είναι η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια σε παιχνίδι GTA ανοιχτού κόσμου. Το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1997 και χρησιμοποιούσε top-down προοπτική, διέθετε τέσσερα γυναικεία avatars, αλλά κανένα από αυτά δεν είχε φωνή ή προσωπικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ