ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς: «Κοίταζε μπροστά και... μην βγάζεις τα φρύδια σου»

Τζούλια Ρόμπερτς: «Κοίταζε μπροστά και... μην βγάζεις τα φρύδια σου»
Η Τζουλια Ρόμπερτς με τον συμπρωταγωνιστή της Ιθαν Χοκ στην πρεμιέρα της ταινίας «Leave The World Behind» στη Νέα Υόρκη. Evan Agostini/Invision/AP

Θα μπορούσαν να είναι συμβουλές προς τις νέες κοπέλες που για κάποιο λόγο εξαφανίζουν τα φρύδια τους, όπως στην πραγματικότητα πρόκειται για τη συμβουλή που θα έδινε η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς στον 19χρονο εαυτό της!

«Κοίταζε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά και μην βγάζεις τα φρύδια σου!» λοιπόν θα έλεγε η χολιγουντιανή σταρ στον νεότερο εαυτό της όταν ρωτήθηκε στην πρεμιλερα της νέας της ταινίας «Leave The World Behind» στο Plaza της Νέας Υόρκης, στις 4 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη ο συμπρωταγωνιστής της, Μαχερσάλα Άλι, λέει ότι η συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του είναι: «Κάνε υπομονή γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Πάντα λέω στον εαυτό μου να προσεύχεται, να είναι υπομονετικός και επίμονος. Αυτά τα τρία πράγματα και νιώθω ότι τα έχεις όλα, κατά την ταπεινή μου γνώμη».

AP23339070125569.jpg
Ο Μαχερσάλα Άλι / Evan Agostini/Invision/AP

Αν και η νέα τους ταινία είναι ένα θρίλερ, και οι δύο ηθοποιοί είπαν πως δεν φοβούνται όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν μία ταινία τρόμου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ