ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Φάντασμα» στη φωτογραφία του αντιπροέδρου του Τραμπ, Μάικ Πενς;

«Φάντασμα» στη φωτογραφία του αντιπροέδρου του Τραμπ, Μάικ Πενς;

Μια ανάρτηση στο Twitter ήταν αρκετή για να κάνει τον αντιπρόεδρο του Τραμπ, Mάικ Πενς, έναν πολιτικό που απασχολεί τα κοινωνικά δίκτυα σήμερα.

Αποφασισμένος να δείξει ένα ταπεινό, ανθρώπινο προφίλ πολιτικού ο Πενς ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter όπου γευματίζει με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη.

Όμως υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό το οικογενειακό πορτρέτο.

Αν προσέξει κανείς καλύτερα θα διακρίνει ότι ο αντικατορπτρισμός της κόρης του Σάρλοτ, που κάθεται δίπλα του, δεν διακρίνεται στην αντανάκλαση στον καθρέφτη.

Photoshop ή περίεργη γωνία λήψης; Φάντασμα ή δημιούργημα ευφυέστατου troll. Εσύ αποφασίζεις. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε ποιος είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, πατέρας της Σάρλοτ που μια τη βλέπεις και μία όχι.

Ποιός είναι ο Μάικ Πενς

Τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρο του, σύμφωνα με το CNN.

Ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την απόφασή του την Παρασκευή μέσω του λογαριαμσού του στο Twitter. Όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές η κίνηση αυτή εκλαμβάνεται ως μια προσπάθεια του μεγιστάνα να προωθήσει τη συσπείρωση στο GOP ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ θα λάβει και επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματος στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβελαντ της πολιτείας Οχάιο. Παραδοσιακά, η επιλογή του υποψηφίου αντιπροέδρου χρησιμοποιείται για να αυξηθεί ο ενθουσιασμός της βάσης του κόμματος.

Εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε πως η επιλογή του Πενς για τη θέση του αντιπροέδρου είναι: "διχαστική και μη δημοφιλής προς τους ψηφοφόρους".

Ο 57χρονος Μάικ Πενς, επί σειρά ετών μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, θεωρείται ασφαλής επιλογή. Είναι δημοφιλής στους συντηρητικούς και στις μεσοδυτικές πολιτείες. Οι δυο τους δοκίμασαν τη χημεία τους παίζοντας γκολφ σε ένα από τα γήπεδα του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ και στην οικία του κυβερνήτη στην Ιντιάνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ρολ Κολ.

Ανάμεσα στους υποψήφιους που εξέταζε ο Τραμπ ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νιουτ Γκίνγκριτς και ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ