ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bασιλικός Γάμος νο 2: 10 πράγματα για τον μελλοντικό σύζυγο της Πίπα Μίντελτον

Bασιλικός Γάμος νο 2: 10 πράγματα για τον μελλοντικό σύζυγο της Πίπα Μίντελτον

Πέντε χρόνια πριν η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον έκανε τον κόσμο του διαδικτύου να εκραγεί. Η εμφάνιση της ως παράνυμφος στο γάμο της αδελφής της ήταν ομολογουμένως ό,τι καλύτερο συνέβη στην οικογένεια μετά τους αιώνιους όρκους αγάπης του πριγκιπικού ζεύγους.

Σήμερα η Πίπα Μίντλετον ετοιμάζεται να γίνει η ίδια η νύφη που θα κάνει όσους ενθουσιάζονται με τα παραμύθια της καλής ζωής να νιώσουν πεταλούδες στο στομάχι. Το σαββατοκύριακο ο τραπεζίτης Τζέιμς Μάθιους έκανε πρόταση γάμου στην αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Πίπα πέφτοντας στα γόνατα στη λίμνη District στη βορειοδυτική Κάμπρια της Αγγλίας.

Εκεί ο 40χρονος επιχειρηματίας ζήτησε από την Μίντλετον να γίνει η γυναίκα της ζωής του και το δαχτυλίδι αξίας 250 χιλιάδων λιρών ήταν μια ακόμη απόδειξη της απόφασης του να είναι ο άντρας της πιο διάσημης παρανύμφου των καιρών μας.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Μάθιους είχε ήδη ζητήσει το χέρι από τον πατέρα της Πίπα προτού πέσει στα γόνατα μπροστά της, αναφέρουν τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου που είναι ενθουσιασμένος με το sequel στο Βασιλικό Γάμο της επόμενης χρονιάς.

Αυτά είναι δέκα πράγματα για τον άντρα που θα γίνει ο γαμπρός της Κέιτ Μίντλετον

1. Είναι ένας αθλητικός τύπος, ιδανικό ταίρι για την 32χρονη Πίπα. Μάλιστα τη συνοδεύει συχνά σε μαραθώνιους και αναρριχήσεις ή πίστες για σκι σε όλη την Ευρώπη κερδίζοντας εντυπώσεις, χαρίζοντας νικηφόρα στιγμιότυπα στο φακό.

https://www.instagram.com/p/p

2. Μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον μικρότερο Μίντλετον, Τζέιμς. Αν και είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος του Βενιαμίν της οικογένειας Μίντλετον (ο Τζέιμς Μίντλετον είναι 29) μοιράζονται τα ίδια αρχικά. Τ.Μ. εις διπλούν; Αυτό ακριβώς.

https://www.instagram.com/p/p

3. Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας με ταλέντο στα χρηματοοικονομικά. O Τζέιμς Μάθιους είναι εκατομμυριούχος, ζει σε μία από τις καλύτερες και πιο ακριβές γειτονιές της βρετανικής πρωτεύουσας, είναι υπεύθυνος διαχείρισης κεφαλαίων και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επενδύσεων Eden Rock Capital Management Group που ίδρυσε ο ίδιος μια δεκαετία και κάτι πριν. Οι φήμες για φοροδιαφυγή που έκαναν τον γύρο των newsroom λίγους μήνες πριν δεν τον άγγιξαν στο ελάχιστο ούτε έσβησαν το χαμόγελο της Πίπα από το πρόσωπο της.

https://www.instagram.com/p/p

4. Το όνομα του ομίλου επιχειρήσεων του το οφείλει στο ξενοδοχείο των γονιών του στο τουριστικό θέρετρο των Jetsetters στην Καραϊβική, St. Barths, Eden Rock. H oικογενειακή επιχείρηση έχει χαρακτηρισθεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/p

5. Ο Μάθιους γνώριζε τους Ουίλιαμ και Χάρι πριν τις Μίντλετον. Και οι τρεις τους έχουν αποφοιτήσει από το Eton College των ισχυρών.

https://www.instagram.com/p/p

6. Ο αδελφός του είναι ένας από τους πλέον προκλητικούς playboy της Αγγλίας σήμερα αλλά και σταρ της reality TV. O Σπένσερ Μάθιους είναι ένας από τους εύπορους Λονδρέζους που αφήνει τις περιπέτειες τους να μαγνητοσκοπηθούν όταν δεν κάνει σεξ με μία από τις 1.000 γυναίκες που τα media του χρεώνουν. Η συμμετοχή του στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου Made in Chelsea από το 2011 χτυπάει τηλεθέαση με ίντριγκες, πάθη και πολυτέλεια.

https://www.instagram.com/p/p

7. Ο Τζέιμς Μάθιους ήταν και παλιότερα σύντροφος της Πίπα. Το 2012 οι δύο τους είχαν ένα φευγαλέο ρομάντζο που έληξε άδοξα όταν η Μίντλετον αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στον έρωτα με τον χρηματιστή Νίκο Τζάκσον. Σήμερα ανακοινώνουν ότι ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο 2017.

https://www.instagram.com/p/p

8. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Μάικλ ήταν ο νεότερος Βρετανός που ανέβηκε ποτέ στο Έβερεστ. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει σώος από την αποστολή χάνοντας τη ζωή του στα 22 του χρόνια. Τότε ο Τζέιμς ήταν μόλις 10 ετών. Τον θάνατο του το 1999 ακολούθησε πένθος, οργή και απαιτήσεις από τους γονείς του Μάθιους να μάθουν εαν η κακή οργάνωση της αποστολής στην κορυφή του κόσμου ευθύνεται για το άδικο τέλος του γιου τους.

MichaelMatthews11

9. Τόσο ο Μάθιους όσο και η Μίντλετον συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αθλητικές διοργανώσεις για καλούς σκοπούς.

10. Του αρέσει η Ιαπωνική κουζίνα, είναι συχνά ένας από τους Βρετανούς που τα media εκθειάζουν για το στιλ του -αδυναμία του τα ριγέ κουστούμια και τα πουκάμισα σε ανοιχτό γαλάζιο και μοιάζει αποφασισμένος να κάνει την Πίπα Μίντλετον κάτι περισσότερο από την πιο διάσημη παράνυμφο της χιλιετίας.

https://www.instagram.com/p/p

Υποσημείωση: Η Κάρολ Μίντλετον, η μητριάρχης της οικογένειας, είναι ήδη ενθουσιασμένη για το μέλλον της κόρης της και αυτό λέει πολλά για αυτό το ρομάντζο που θα γίνει ο γάμος της Βρετανίας του 2017.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ