ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρισίλα Πρίσλεϊ και Ράιλι Κίου: Γιαγιά και εγγονή χαμογελαστές στο κόκκινο χαλί των Emmy

Πρισίλα Πρίσλεϊ και  Ράιλι Κίου: Γιαγιά και εγγονή χαμογελαστές στο κόκκινο χαλί των Emmy
AP

Είναι η πρώτη φορά που η Ράιλι Κίου (Riley Keough) ποζάρει στο κόκκινο χαλί μαζί με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ (Priscilla Presley) μετά την έντονη δικαστική διαμάχη που είχαν οι δύο γυναίκες για την διαχείριση της κληρονομιάς της εκλιπούσας Λίζας Μαρί Πρίσλει.

Οι δύο γυναικες που κατέληξαν σε συμβιβασμό με τη εγγονή του Έλβις να πληρώνει στη γιαγιά της 1 εκατομμύριο δολάρια και 400.000 δολάρια για νομικά έξοδα, σύμφωνα με το Town&Country, παρέστησαν από κοινού στα φετινά βραβεία των Emmy.

Επίσηε είναι η πρώτη υποψηφιότητα της Κίου στα βραβεία Emmy, στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού σε σειρά περιορισμένης διάρκειας.

Υποδύεται την Daisy Jones, τη frontwoman του ροκ συγκροτήματος, Daisy Jones & the Six που ζει έναν καταδικασμένο να αποτύχει έρωτα με τον αρχηγό της μπάντας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λος 'Αντζελες των 70s και εκτός από το ρομάντζο των δύο, διηγείται την εκτόξευση στην κορυφή, αλλά και την ανώμαλη πτώση του συγκροτήματος.

Ως πρέσβειρα της Chanel, η ηθοποιός επέλεξε ένα φόρεμα από τη συλλογή Haute Couture 'Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 ενώ η γιαγιά της έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνισή με την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου φορώντας ένα μαύρο σατέν πουκάμισο και μία μάξι φούστα από μετάξι. Μαζί τους στο κόκκινο χαλί, ήταν και ο σύζυγός της Κίου ο Αυστραλός κασκαντέρ Μπεν Σμιθ-Πίτερσεν (Ben Smith-Petersen).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ