ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σπάνιοι δίσκοι βινυλίου και εξοπλισμός από το αρχείο του BBC θα πωληθούν σε δημοπρασία

Σπάνιοι δίσκοι βινυλίου και εξοπλισμός από το αρχείο του BBC θα πωληθούν σε δημοπρασία
Unsplash

Σπάνιοι δίσκοι βινυλίου αλλά και χιλιάδες άλλοι καθώς και συστήματα εξοπλισμού από το αρχείο του BBC θα πωληθούν σε διαδικτυακή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα.

Η δημοπρασία, διοργανώνεται από τον Omega Auctions, όπου έχει παραχωρηθεί πρόσβαση στα αρχεία του BBC.

Ανάμεσα στη λίστα προς πώληση περιλαμβάνονται σπάνια βινύλια, εξοπλισμός και αναμνηστικά του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου.

Την ίδια στιγμή ο Omega Auctions διευκρίνισε σε ανάρτηση στο Twitter:

«Αυτό δεν αποτελεί το σύνολο του αρχείου βινυλίων του BBC, το οποίο είναι ακόμα άθικτο. Αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα διπλά αντίγραφα των LP – έτσι ώστε η συλλογή να μπορεί να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί καλύτερα για το μέλλον».

Κατά το πρώτο μέρος της δημοπρασίας για την οποία ήδη υποβάλλονται προσφορές διατίθενται προς πώληση ένα χρονόμετρο BBC της δεκαετίας του 1930, μια φωτεινή επιγραφή, ραδιοφωνικό μικρόφωνο, πακέτο σπάνιων LP των Pink Floyd, πακέτο με κόπιες του LP "Please Please Me" των Beatles και άλλων.

Οι συλλέκτες δίσκων βινυλίου επιπλέον μπορούν να αποκτήσουν πρωτότυπη κόπια του «The Man Who Sold The World» του Ντέιβιντ Μπόουι, δίσκους κλασσικής και τζαζ, μπλουζ, φολκ, ροκ, πανκ και indie μουσικής.

Η πολυαναμενόμη δημοπρασία της πρώτης παρτίδας δίσκων, εξοπλισμού και αναμνηστικών του BBC θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ