ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Minecraft» - Τον Απρίλιο στις αίθουσες

Ξεκίνησαν τα  γυρίσματα της ταινίας «Minecraft» - Τον Απρίλιο στις αίθουσες
Mojang Studios / Microsoft

Με την προσθήκη νέων γνωστών ηθοποιών, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Minecraft, η οποία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Απρίλιο.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία είναι η ηθοποιός από την ταινία «Barbie» Κέιτ ΜακΚίνον (Kate McKinnon), ο Νεοζηλανδός κωμικός ηθοποιός Τζεμέιν Κλεμέντ (Jemaine Clement) αναφέρει μεταξύ άλλων το Deadline.

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα παραγωγή των Warner Bros, Domain και Legendary πρωταγωνιστούν ο σταρ της ταινίας «Aquaman» Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) μαζί με την βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα προσφάτως, Τζένιφερ Κούλιτζ (Jennifer Coolidge), την πρωταγωνίστρια του «The Color Purple» Ντανιέλ Μπρουκς (Danielle Brooks) και τους Έμα Μάιερς (Emma Myers), Σεμπάστιαν Γιουτζίν Χάνσεν (Sebastian Eugene Hansen) και Τζακ Μπλακ (Jack Black).

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζάρεντ Χες (Jared Hess) τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Σημειώνεται ότι το «Minecraft», αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, αριθμώντας πάνω από 140 εκατ. ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση. Έκανε το ντεμπούτο του το 2011 από την σουηδική εταιρεία Mojang Studios, η οποία το 2014 εξαγοράστηκε από την Microsoft.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ