Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, το νέο Όσκαρ και η ομορφιά του «να ΄σαι πατέρας ξανά στα 80 σου»
Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε με υπερηφάνεια για την 8 μηνών κορούλα του σε μια συνέντευξη, όπου χαρακτήρισε «υπέροχο» το να είναι πατέρας στα 80 του χρόνια.
Ο βραβευθείς δύο φορές με Όσκαρ ηθοποιός τον περασμένο Μάιο υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του, σε ηλικία 79 ετών.
Ο Ντε Νίρο, ο οποίος αυτήν την εβδομάδα έλαβε μία ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Killers of the Flower Moon» και η σύντροφος του Τίφανι Τσεν ονόμασαν την κόρη τους Τζία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
«Τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν ή το ένα και το άλλο απλά φεύγουν όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνο του είναι θαυμάσιο», δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Ντε Νίρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο AARP: The Magazine, το οποίο απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 ετών στις ΗΠΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συντετριμμένος για τον θάνατο του εγγονού του - «Θρηνούμε την απώλειά του»
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Παραλίγο να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα του Deerhunter
SPONSORED
Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην Ρόδο - Νεκρές δύο γυναίκες
16:34
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Επιβεβαίωση της αλαζονείας και της εξουσιαστικής αντίληψης
16:25
Συνεδριάζει τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό το Συμβούλιο Ασφάλειας - Ομιλία στις 20.00 στο «Νιάρχος»
16:13
Θερμή υποδοχή για τον Akyla στο αεροδρόμιο: «Ενιωσα την καρδιά μου γεμάτη από την αγάπη σας»
16:09