ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σελίν Ντιόν είναι η καλύτερη μίμος που είδατε ποτέ

Η Σελίν Ντιόν είναι η καλύτερη μίμος που είδατε ποτέ

Πριν λίγο καιρό η ντίβα του υπερθεάματος από τον Καναδά, Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στο σόου του οίκου Christian Dior στο Παρίσι.

Τότε κόντευε να πάθει ένα μικρό ατύχημα καθώς παραπάτησε και κόντεψε να πέσει στο κόκκινο χαλί. Δεν συνέβη. Η βοηθός της την έπιασε και την έσωσε γλυτώνοντας την από την αμηχανία.

Σήμερα η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται στα τηλεοπτικά σόου αποδεικνύοντας ότι ούτε οι μικρές ατυχίες της ζωής, ούτε οι μεγάλες, σαν αυτή που έζησε κάποιους μήνες πριν όταν έζησε διπλή απώλεια (τον θάνατο του μέντορα και συζύγου της ακολούθησε ο θάνατος του αδελφού της) τη λυγίζουν.

Καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στο “The Tonight Show” η Ντιόν ήταν πρόθυμη να συμμετέχει στο παιχνίδι της εκπομπής, “Musical Impressions”. Σύμφωνα με τους κανόνες του παρουσιαστή η Ντιόν κλήθηκε να τραγουδήσει κάποιο πολύ γνωστό, κλασικό τραγούδι ενώ ταυτόχρονα όφειλε να μιμείται τη φωνή κάποιου διάσημου συναδέλφου της.

Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο, κανείς όμως δεν περίμενε ότι η Σελίν Ντιόν που κάνει comeback στους προβολείς θα ήταν τόσο καλή μίμος και θα υποδυόταν τις Rihanna, Cher και Sia τόσο απίθανα καλά.

Η Σελίν ντιόν των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων εξομολογήθηκε ότι ήθελε να δοκιμάσει το ταλέντο της στις μιμήσεις μετά από την παρωδία της ίδιας από την τραγουδίστρια και ηθοποιό Ariana Grande που όταν ήταν καλεσμένη στον Τζίμι Φάλον απέδειξε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ακόμη μια ανερχόμενη πριγκίπισα του θεάματος. Η Grande έχει χιούμορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ