ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H μασέρ που δαγκώνει τους σταρ επί πληρωμή, μια αληθινή ιστορία

H μασέρ που δαγκώνει τους σταρ επί πληρωμή, μια αληθινή ιστορία

"Οι δαγκωματιές είναι πολύ καλύτερες από τις βεντούζες" αναφέρει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Billboard η Ντόροθι Στάιν.

Μασέρ στο επάγγελμα, η γυναίκα που δουλεύει μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος από τα 80s υπερασπίζεται τη δαγκωματιά ως το πιο αποτελεσματικό μασάζ που μπορεί να απολαύσει κανείς, αρκεί να μπορεί να την πληρώσει όσα χρεώνει -ήτοι 150 έως 250 δολάρια για ένα ιδιόρρυθμο μασάζ διάρκειας μίας ώρας.

Η Ντόροθι Στάιν "υπογράφει" το συγκεκριμένο μασάζ στη διάρκεια του οποίου δαγκώνει, ναι δαγκώνει, τους πελάτες της στην πλάτη.

Mε πελάτες της τους Έμινεμ, Κέιτι Πέρι, Κάνιε Ουέστ, Def Leppard αλλά και Φρανκ Ζάπα στην αρχή της καριέρας της η Στάιν υποστηρίζει πως οι δαγκωματιές βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Η καριέρα της Ντόροθι χτίστηκε σιγά-σιγά αναφέρει το billboard. Για να παρακολουθεί, χωρίς εισιτήριο, συναυλίες και σόου προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ροκ σταρς και μουσικούς. "Πήγαινα σε όλες τις εμφανίσεις των Def Leppard και έκανα μασάζ σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Δημιούργησα έτσι ένα δίκτυο ανθρώπων" εξομολογείται.

drdot customers

Ωστόσο πολλοί αμφισβητούν την πρακτική της. "Μια δαγκωματιά", προειδοποιεί ο Dr. Holly Phillips, "μπορεί να μολυνθεί ενώ υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας". Η Μαράια Κάρει, πελάτισσα της Στάιν αλλά όχι για την οδοντοστοιχία της, δεν ανέχεται τους κοπτήρες κανενός στην πλάτη της γιατί "είναι υποχόνδρια και μικροβιοφοβική" λέει η 48χρονη μασέρ που οι επώνυμοι φίλοι της την φωνάζουν Dr. Dot και αυτό μόνο για να τους δαγκώνει.

dotdot

ΔΗΜΟΦΙΛΗ