ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The White Lotus: To ΗΒΟ απομακρύνει τον Μίλος Μπίκοβιτς - Η αιχμηρή ανάρτηση του ουκρανικού ΥΠΕΞ

The White Lotus: To ΗΒΟ απομακρύνει τον Μίλος Μπίκοβιτς - Η αιχμηρή ανάρτηση του ουκρανικού ΥΠΕΞ
Ο ηθοποιός Μίλος Μπίκοβιτς ΑΠΕ - ΜΠΕ/ EPA/MAXIM SHIPENKOV

Την απόφαση να απομακρύνει τον φιλορώσο, Σέρβο ηθοποιό, Μίλος Μπίκοβιτς από τον ρόλο ενός γκουρού της σειράς «The White Lotus», έλαβε το HBO, μετά τις αντιδράσεις της Ουκρανίας.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς επρόκειτο να αρχίσουν τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο, αλλά το HBO ανακοίνωσε πως αναζητά ηθοποιό για τον ρόλο ενός γκουρού ευεξίας, τον οποίο θα υποδυόταν ο Μπίκοβιτς.

Η ανάρτηση του ουκρανικού ΥΠΕΞ που άσκησε πιέσεις στο HBO

Η απόφαση αυτή ακολουθεί την ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας στο X (πρώην Twitter) στις 24 Ιανουαρίου αναφερόταν: «Ο Μίλος Μπίκοβιτς, Σέρβος ηθοποιός, ο οποίος υποστηρίζει τη Ρωσία από την έναρξη της εισβολής πλήρους κλίμακας, θα πρωταγωνιστήσει τώρα στην 3η σεζόν του HBO The White Lotus. HBO, είναι σωστό να συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο, το οποίο παραβιάζει το διεθνές δίκαιο;».

Βέβαια, ο Μπίκοβιτς δεν έχει κάνει δημόσιες δηλώσεις υπέρ του πολέμου, δημοσίευσε στο Instagram σκέψεις του για τη σύγκρουση, που δεν ικανοποίησε ορισμένους χρήστες:

«Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο πόλεμος και η αιματοχυσία εκατέρωθεν μας υπενθυμίζουν πόσο απέχει η ανθρωπότητα από τα ιδανικά της ενότητας και της αγάπης. Θεέ μου, σώσε τις ζωές όλων όσων κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ