Κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ - Το... αποκάλυψε ο πρωθυπουργός
Την ευχάριστη είδηση πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ μοιράστηκε στην εβδομαδιαία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έτσι, μπαίνει ένα «τέλος» στην αμηχανία που επικράτησε, όταν η συναυλία βρέθηκε στον «αέρα» μετά την κατάρρευση μέρους των Στεγάστρων Καλατράβα.
Όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός, «η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα (...) θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου».
«Θα μπορέσουν, λοιπόν, να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως και εγώ την περιμένω» σημειώνει.
Για να καταλήξει με ένα στίχο από ένα τραγούδι τους «And everything's not lost…When you thought that it was over».
Η αποκάλυψη στο τέλος της ανάρτησης
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32
Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά: Εσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ
16:31