Κέιτ Γουίνσλετ: Η φήμη δεν μου είναι πλέον βάρος - Τι λέει για τον «Τιτανικό»
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «PORTER» και μίλησε για τη δυσφορία που ένιωσε για τη φήμη της μετά το χολιγουντιανό έπος του 1997 «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον.
«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά άσχημη» σημείωσε η ηθοποιός.
«Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: 'Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα' ...και εγώ έλεγα: Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό».
Σημειώνεται ότι η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν ελάχιστα γνωστή πριν πάρει τον ρόλο της Ρόουζ, σε ηλικία 22 ετών, και της αλλάξει τη ζωή. Ωστόσο παρά τις δυσάρεστες πλευρές, η πρωταγωνίστρια του «Regime» δηλώνει σήμερα ότι «δεν είναι βάρος, τίποτα από όλα αυτά».
«Ο Τιτανικός συνεχίζει να φέρνει στους ανθρώπους μεγάλες δόσεις χαράς» συνέχισε η Γουίνσλετ και αστειευόμενη είπε: «Η μόνη φορά που λέω "Ω, Θεέ μου, κρύψου", είναι όταν βρισκόμαστε κάπου σε ένα πλοίο».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουίνσλετ μιλάει για τη φήμη της μετά τον «Τιτανικό». Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «WTF with Marc Maron», το 2021 σημείωσε ότι μπήκε «σε κατάσταση αυτοπροστασίας αμέσως», επειδή ένιωθε «εκφοβισμό» από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει το People.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην ηθοποιό Σιγκουίρνι Γουίβερ το Διεθνές Βραβείο Γκόγια
Σίρλεϊ Τέμπλ: Το παιδί «θαύμα» που έγινε σταρ από την ηλικία των πέντε ετών
Έντεκα οσκαρικοί ρόλοι που παραλίγο να πάνε σε άλλους ηθοποιούς
Ο Τραμπ «φωτογράφισε» το πρώτο χερσαίο χτύπημα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
16:56
Ζαπορίζια: Ο σταθμός μπορεί να λειτουργήσει σε 18 μήνες αν τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο επικεφαλής
16:55
Αγρότες: Κλειστή και η παλαιά εθνική οδός Λάρισας – Βόλου στο ύψος του Κιλελέρ
16:49
Άντονι Τζόσουα: Σε τροχαίο με δύο νεκρούς ενεπλάκη ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου (pics&vid)
16:43