ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Lisa των Blackpink θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη σεζόν του «The White Lotus»

Η Lisa των Blackpink θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη σεζόν του «The White Lotus»
Το δημοφιλές K-pop συγκρότημα Blackpink (Yui Mok/Pool Photo via AP)

Η τραγουδίστρια των Blackpink, Lisa θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The White Lotus».

Μετά την Jennie, είναι το δεύτερο μέλος του δημοφιλούς K-pop συγκροτήματος που θα εμφανιστεί στο HBO, ανέφερε το Variety.

Η Lisa, ή Lalisa Manobal όπως είναι το πλήρες όνομά της, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Πάρκερ Πόσεϊ, Τζέισον 'Αιζακς, Λέσλι Μπιμπ, Μισέλ Μόναγκαν καθώς και με την υποψήφια για Emmy Νατάσα Ρόθγουελ που επιστρέφει.

Τα νέα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στο νησί Koh Samui, στο Πουκέτ και την Μπανγκόκ, όπως αναφέρει ο Guardian.

Αν και λεπτομέρειες για το σενάριο δεν έχουν αποκαλυφθεί, ο δημιουργός της σειράς Μάικ Γουάιτ στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η τρίτη σεζόν θα έχει μία «σατιρική και ιδιαίτερη οπτική απέναντι στον θάνατο και την Ανατολική θρησκεία και πνευματικότητα».

Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς η οποία διαδραματίστηκε στη Χαβάη, απέσπασε 10 βραβεία Emmy ανάμεσα σε 20 υποψηφιότητες. Ενώ η δεύτερη σεζόν, με ανανεωμένο cast μεταφέρθηκε στην Σικελία, κερδίζοντας πέντε βραβεία Emmy σε 23 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Τζένιφερ Κούλιτζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ