ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η απίστευτη ομοιότητα του Μάικλ Τζάκσον με τον ανηψιό του Τζαφάρ

Η απίστευτη ομοιότητα του Μάικλ Τζάκσον με τον ανηψιό του Τζαφάρ
AP Photo

H πρώτη εικόνα από την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Μαικλ Τζάκσον είναι γεγονός. Και ένα από τα πιο iconic outfit του θρύλου της pop έδειξε ότι ο πρωταγωνιστής και ανιψιός του, Τζαφάρ Τζάκσον του μοιράζει εκπληκτικά.

Η ταινία, που έχει τίτλο «Michael» και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου 2025, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/C3TGlBZq_O1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τα γυρίσματα ο Τζαφάρ Τζάκσον παίρνει θέσει στο stage και αναδημιουργεί το look του «Man in the Mirror», το οποίο ο Michael είχε υιοθετήσει το διάστημα 1992-93 για το «Dangerous Tour».

Ο Τζαφάρ Τζάκσον φωτογραφήθηκε από τον Kevin Mazur, ο οποίος είχε φωτογραφήσει τον βασιλιά της pop κατά τη διάρκεια του «This Is It».

https://www.instagram.com/p/CoDAU2mp1_u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το Variety, ο παραγωγός της ταινίας, Graham King, επεσήμανε την μεγάλη ομοιότητα του ανιψιού του Μάικλ με τον ίδιο λέγοντας πως:

«Με τον Τζαφάρ κάθε εμφάνιση, κάθε σημείωση, κάθε χορευτική κίνηση είναι Michael. Ενσαρκώνει τον Michael με έναν τρόπο που κανένας άλλος ηθοποιός δε θα μπορούσε να κάνει».

https://www.instagram.com/p/C2SeJ0uRhSE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία «θα προσφέρει στους θεατές μια καθηλωτική και ειλικρινή απεικόνιση του λαμπρού αλλά και περίπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της pop». Η ταινία παρουσιάζει τους θριάμβους και τις τραγωδίες του. Στο προσκήνιο έρχονται τόσο η ανθρώπινη πλευρά του και οι προσωπικοί του αγώνες όσο και αναμφισβήτητη δημιουργική του ιδιοφυΐα, η οποία αναδεικνύεται από τις πιο εμβληματικές ερμηνείες του. «Οι θεατές θα ρίξουν μια εσωτερική ματιά σε έναν από τους πιο επιδραστικούς, πρωτοπόρους καλλιτέχνες που γνώρισε ποτέ ο κόσμος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη περιγραφή της ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ