ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συζητήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για την ταινία «Animals» σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ

Συζητήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για την ταινία «Animals» σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ
Σε συζητήσεις για την συμμετοχή της σε ταινία που θα σκηνοθετεί ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται η Τζένιφερ Γκάρνερ AP

Σε συζητήσεις βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ Τζένιφερ Γκάρνερ για την νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο πρώην σύζυγός της Μπεν Άφλεκ με τίτλο «Animals» για λογαριασμό του Netflix.

Πρωταγωνιστής στην αστυνομική ταινία θα είναι ο Ματ Ντέιμον με τον Αφλεκ εκτός από την σκηνοθεσία να αναλαμβάνει μέρος της παραγωγής για λογαριασμό της Artists Equity μαζί με τους Μπράντ Ουέστον (Brad Weston)και Κόλιν Κρήτον (Collin Creighton) της εταιρείας MakeReady.

Αν ευοδωθεί η συμφωνία τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Ηollywood Reporter το σενάριο υπογράφει ο Κόνορ Μακιντάιρ (Connor McIntyre) με αναθεωρήσεις του Μπίλι Ρέι Σάιρους (Billy Ray Cyrus).Το θρίλερ ακολουθεί έναν υποψήφιο δήμαρχο και τη σύζυγό του, των οποίων ο γιος τους πέφτει θύμα απαγωγής. Με εχθρούς παντού, πολιτικούς και μη, το ζευγάρι καταφεύγει στην μοναδική επιλογή που έχει για να σώσει τον γιο του.

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Pearl Harbor» το 2001 και στα γυρίσματα του «Daredevil» το 2003, ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα και χώρισαν μετά την επέτειο των 10 χρόνων γάμου, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ