ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Borderlands»: Στον «αέρα» το τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού game

«Borderlands»: Στον «αέρα» το τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού game
Στιγμιότυπο του τρέιλερ της ταινίας «Borderlands» με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ Youtube / Screen grab / Liongate Movies

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της ταινίας «Borderlands», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπλάνσετ, Κέβιν Χαρτ, Φλόριαν Μουντεάνου.

Η κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού είναι σε σκηνοθεσία Ελάι Ροθ, με το καστ να συμπληρώνουν οι Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζίνα Γκέρσον, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Έντγκαρ Ραμίρεζ και ο Τζακ Μπλακ που δανείζει τη φωνή του στον Claptrap.

Στο σενάριο του Ροθ και του Τζόι Κρόμπι η Lilith, «μια διαβόητη παράνομη με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στον πλανήτη της, την Pandora, για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, του Atlas.

Συνάπτοντας μια «ανίερη» συμμαχία με μια αταίριαστη ομάδα έρχονται αντιμέτωποι με εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους ληστές προκειμένου να βρουν και να προστατεύσουν το εξαφανισμένο κορίτσι, το οποίο μπορεί να κρατά το κλειδί για μία ασύλληπτη δύναμη.

Η μοίρα του σύμπαντος μπορεί να βρίσκεται στα χέρια τους αλλά θα πολεμήσουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον».

Όπως αναφέρει το Bloody Disgusting η ταινία «Borderlands» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ