ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λονδίνο: Το μουσείο Victoria & Albert  αναζητά σύμβουλο ειδικό επί... της Τέιλορ Σουίφτ

Λονδίνο: Το μουσείο Victoria & Albert  αναζητά σύμβουλο ειδικό επί... της Τέιλορ Σουίφτ
Το λονδρέζικο μουσείο ενδιαφέρεται για τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, τους Swifties, ενόψει της ευρωπαϊκής περιοδείας της, καθώς θέλει να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με την κουλτούρα, τις χειροποίητες επιγραφές και τα βραχιολάκια των φανς. AP Photo/Hiro Komae

Μήνυμα προς όλους τους superfans της Τέιλορ Σουίφτ στέλνει το εμβληματικό βρετανικό μουσείο Victoria & Albert: Η δουλειά των ονείρων σας μόλις βρέθηκε.

Το βρετανικό μουσείο V&A αναζητά έναν πιστό θαυμαστή της διάσημης τραγουδίστριας προκειμένου να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο, μία από τις ποικίλες θέσεις συμβούλων που δημιουργεί για να βοηθήσει τους εφόρους του να μάθουν περισσότερα σχετικά με εξειδικευμένα θέματα και πολιτιστικές τάσεις.

Το εντυπωσιακό σόου του Eras tour, της περιοδείας-φαινόμενο της Τέιλορ Σουίφτ / AP Photo/Toru Hanai

Το λονδρέζικο μουσείο ανακοίνωσε την Παρασκευή, 23/2, ότι θέλει να μιλήσει με θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, τους επονομαζόμενους Swifties, ενόψει της ευρωπαϊκής περιοδείας της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας, καθώς θέλει να αποκτήσει «γνώσεις σχετικά με την κουλτούρα και τη χειροτεχνία γύρω από τις χειροποίητες επιγραφές, τα βραχιολάκια φιλίας και τα αναμνηστικά για την Τέιλορ Σουίφτ».

Οι θαυμαστές της 34χρονης ερμηνεύτριας είναι γνωστοί καθώς ανταλλάσσουν βραχιολάκια φιλίας, όταν συναντιούνται στις συναυλίες της.

Σύμβουλοι και Crocs και emojis

Άλλοι ρόλοι συμβούλων που προτείνει το μουσείο είναι μεταξύ άλλων θέσεις για τους λάτρεις των emojis και αντικειμένων όπως τα παπούτσια Crocs, ενώ, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του μουσείου, προσφέρονται συμβάσεις μερικής απασχόλησης ή μηδενικών ωρών.

Ήδη έχει δώσει εργασία σε φαν των LEGO ή και των Pokemon.

Στο πλαίσιο της εργασίας τους, οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν, θα συναντηθούν με την ομάδα εφόρων του μουσείου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Το μουσείο επισήμανε πως οι ρόλοι αυτοί αποτελούν «τμήμα μιας προσπάθειας να συμπληρωθεί περαιτέρω η τεράστια γνώση των εφόρων εντός των τοίχων του μουσείου και να φέρουν την τεχνογνωσία των απλών πολιτών σε άκρως εξειδικευμένες πολιτισμικές θέσεις».

AP22264533914701.jpg
Φωτογραφία από έκθεση αφιερωμένη στο «Korean Wave» - Το μουσείο Victoria & Albert επενδύει στην σύγχρονη ποπ κουλτούρα /Vianney Le Caer/Invision/AP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ