ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα ρολόι για την επιστροφή των Depeche Mode

Ένα ρολόι για την επιστροφή των Depeche Mode
Ο Ντέιβ Γκαν σε συναυλία του συγκροτήματος το 2018 (φωτογραφία αρχείου) AP Photo/Luca Bruno

H ωρολογοποιία Hublot «τιμά» την επάνοδο των Depeche Mode, με το άλμπουμ «Memento Mori» παρουσιάζοντας το ρολόι χειρός Spirit of Big Bang Depeche Mode.

Με ολόμαυρη χρωματική παλέτα και το σαν βαρέλι σχήμα που είναι το σήμα κατατεθέν των ρολογιών της σειράς Big Bang, στο συγκεκριμένο η ωρολογοποιία και η μπάντα αφιέρωσαν χρόνο να το σχεδιάσουν, ενσωματώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για φόρο τιμής: στο καντράν, το μοτίβο νεκροκεφαλής, το έμβλημα που εμφανίζεται στο βίντεο που ανακοινώνει την επιστροφή των Depeche Mode.

Το οποίο μοτίβο συνοδεύει μια κλεψύδρα, που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου.

Μικρές μαύρες κεραμικές σφαίρες πηγαίνουν πέρα δώθε καθώς κινείται ο καρπός.

https://www.instagram.com/p/C3kECIlM0Bg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Spirit of Big Bang Depeche Mode – διατίθενται μόνον 100 κομμάτια – τα αρχικά DM εμφανίζονται στις 6 η ώρα και οι δείκτες έχουν το σχήμα πυραμίδων που στοιβάζονται, μοτίβο που επαναλαμβάνεται γύρω από το ρολόι με τη μαύρη κεραμική στεφάνη.

Η κάσα μοιάζει με βαρέλι κρασιού από αμμοβολημένο και λουστραρισμένο μαύρο κεραμικό υλικό. Είναι αυτόματο, με απόθεμα ισχύος για 50 ώρες. Όσοι το αποκτήσουν, λαμβάνουν δύο μπρασελέ από διαφορετικά υλικά το κάθε ένα.

https://www.instagram.com/reel/C3iUIUgtyli/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με την εμφάνιση του Spirit of Big Bang Depeche Mode, η ελβετική ωρολογοποιία και το βρετανικό μουσικό συγκρότημα ανανέωσαν τη συνεργασία τους για συγκέντρωση χρηματικών ποσών για πολλούς περιβαλλοντικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Η Hublot συμμετέχει στη συγκέντρωση ποσών και καλλιέργειας ευαισθησίας για λογαριασμό της Conservation Collective, μιας διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης η οποία εργάζεται για την προστασία, διατήρηση και αποκατάσταση φυσικού περιβάλλοντος.

Τα κοινά πρότζεκτ των δύο έχουν στόχο να προωθήσουν τοπικές πρωτοβουλίες διαχείρισης απορριμμάτων, καθαρισμού και μη χρήσης πλαστικού· πέρυσι κατάφεραν να υποστηρίξουν επτά πρωτοβουλίες για τη ρύπανση με πλαστικό σε επτά χώρες.

Οι πρωτοβουλίες τους, με την εμφάνιση του ρολογιού, εξακολουθούν να διευρύνονται, επιτρέποντάς τους να συγκεντρώσουν πάνω από 2,3 εκατομμύρια δολάρια για το Teenage Cancer Trust στη Βρετανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ